Zdravím,
právě řeším spolu s koupí vozu Fabia i několik otazníků na které nemůžu nalézt u autoprodejců ani na internetu odpovědi.
První je designová maličkost a spíše prosba, jestli mi může někdo z majitelů nové Fabie poslat reálnou fotku dekorační lišty na palubce v provedení "basket matt", zatím se mi podařilo narazit vždy na variantu "dark brushed".
Potom bych poprosil o odpovědi na otázky v oblasti Mirrorlinku a CarPlay, jelikož ani tady autoprodejci ani podpora ze škoda auto nejsou ochotní jasně podat výklad jak to vše funguje.. vkládám tedy mail, který jsem posílal na škoda auto a zatím jsem stále neobdržel reakci.
"Dobrý den, chci se zeptat jak je to s kompatibilitou a funknčností funkce Mirror link v nové Fabii (výbava Style) a přístroji s OS iOS. Na Vašich stránkách jsem našel informaci, že tuto funkci ani systém Bolero s modely smartphonů 5S ale i vyšších nepodporuje. Na YouTube jsem však narazil na video, kde bylo možné telefon s iOS spárovat s audiosystémem ve Fabii a Mirror link fungoval.
V podstatě mi nejde ani o zrcadlení obsahu jako takového, ale chtěl bych využívat navigaci ze svého telefonu, nejraději aplikaci Waze. A kdyby se promítala na displeji Infotainment systému, bylo by to skvělé. Další využití bych ocenil v oblasti poslechu hudby a to konkrétně internetového rádia, potažmo hudebních Podcastů. V opačném případě bych zvažoval ušetřit na nefunkčním audiosystému, objednat pouze Swing s Bluetooth kvůli hovorům.
Nebo mě napadá ještě myšlenka využití funkce CarPlay, která by měla v modelech Škoda vyráběných od roku 2016 s iOS fungovat a minimálně tak podcast a integrovanou iPhone navigaci bych mohl zprovoznit takto.
Děkuji za jakékoliv informace."
V neposlední řadě bych poprosil o radu jak funguje dojezd el. stahování u okna řidiče, které by mělo jako jediné fungovat. Musel jsem po celou dobu dráhy stažení i vytažení okna tlačítko pro stažení držet..??? Ještě je na té opěrce ve dveřích i nějaké tlačítko okna s křížkem, na jehož funkci jsem nepřišel.
A poslední dotaz bych směřoval k funkci autostop, u které mi bylo řečeno, že má asi 10 podmínek za kterých se motor opravdu vypne. Během předváděcí jízdy jsem ale přišel jen to, že se to chová jak chce

naštěstí to nijak neobtěžuje, protože znovunahození je otázkou vteřiny ale především v zimě a ve městech nebo koloně kde řidič zastaví 10x za 3 minuty si nejsem jistý, jestli je to vůči autobaterii, startéru a dalším zainteresovaným komponentám úplně vhodné řešení.
Díky za jakékoliv postřehy ke všem zmíněným bodům