Koupil jsem si rapida

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod miromen4 24. 6. 2013 07:18

vormen píše:jestli se ti v nich dobře sedí a nebudeš jezdit několik set km tahem, tak proč ne, je to tvoje auto. já jsem ty sedadla viděl poprvé na nějakým videu při zahraničním testu a napřed jsem si myslel, že co to je za hnus, nějakej brutální tuzing a pak jsem zjistil, že to je z fabriky. tak jsem to omrkl v reálu a až po tu opěrku je to dobrý, jak říkám víš je to vyloženě nevkusný, hnus. sedí se v nich dobře, jenže něco jinýho je sedět chvilku a jet dlouho.

Nevim jak to ma Rapid ale u dosti aut jsou připlatkove sedačky nejen "sportovnějši" ale taky lepe tvarově navrhnute a taky proto pohodlnějši. Takže pravě v těchto "sportovnich" sedačkach je mnohem přijemnějši cestovani na delšich trasach.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 6. 2013 07:24

vormen píše:ty sedadla mají smysl v nějakym modelu sport, rs, gti. ale možnost dat si to do obyčejnýho Rapida tj. auto pro důchodce a rodiny je prostě divný. už vidím jak se toho auta za 4 roky zbavuju a nějakýmu dědkovi, kterej nepojede víc než 70 říkám jak to bude úžasný, ale že ho to bude tlačit do prde.e a že z toho nevyleze si nechám pro sebe :-D

Ale houby-Ty jsi v tom neseděl. Zas tak moc sportovní nejsou, a už vůbec ne pro nějaké sportovní auto....Samozřejmě pro člověka co má tzv. tlustou ***** by jsem to nedoporučoval, ale pro středně vzrostlého bez problémů a věřím i na dlouhé trasy.
anonymni

Odeslat příspěvekod spitfireXIV 24. 6. 2013 07:39

V rapidu se sportovníma sedačkama jsem neseděl, ale obecně jsou takovéto sedačky fajn - pokud teda nemá člověk ***** jak pivovarskej valach. Daleko líp drží řidiče v optimální poloze, což vede i k menší únavě na dlouhých cestách.
spitfireXIV
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 24. 6. 2013 07:45

Tyhle sportovní sedačky mají lepší ortopedické provedení, tudíž jsou lepší na dlouhé cesty.
Ta vyšší cena tam není jen tak.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod spitfireXIV 24. 6. 2013 07:51

Přesně tak.
spitfireXIV
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 6. 2013 07:54

U takových sedaček je jediné omezení a to váha člověka, proto se nedávají standartně. A kdo si je chce připlatit tak je dobré vyzkoušet.
Jinak je to jeden s mála příplatků u Rapida kde člověk neskřípe zuby...Např. u tempomatu za 11 000 kč chytá člověka přímo infarkt...Nebo vývod USB s rádia 2700 kč...
anonymni

Odeslat příspěvekod spitfireXIV 24. 6. 2013 08:00

Ani né váha, jako velikost a tvarování pozadí. Může mít problém i 80 kg člověk s knedlíkovitou postavou, naopak 100 kg týpek, co se udržuje v kondici, může být v pohodě.
spitfireXIV
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 6. 2013 08:02

vormen píše:jestli se ti v nich dobře sedí a nebudeš jezdit několik set km tahem, tak proč ne, je to tvoje auto. já jsem ty sedadla viděl poprvé na nějakým videu při zahraničním testu a napřed jsem si myslel, že co to je za hnus, nějakej brutální tuzing a pak jsem zjistil, že to je z fabriky. tak jsem to omrkl v reálu a až po tu opěrku je to dobrý, jak říkám víš je to vyloženě nevkusný, hnus. sedí se v nich dobře, jenže něco jinýho je sedět chvilku a jet dlouho.

nezlob se na mě, ale několik set KM v autě typu rapid/toledo je znouzectnost. Ono to ani v nižší střední typu O3/Golf/Ceed není žádná hitparáda, na takovýhle cesty pravidelněji to už chce alespoň střední třídu
anonymni

Odeslat příspěvekod vormen 24. 6. 2013 08:07

by ses divil kolik jezdí do chorvatska fabií, hlavně v tomhle období. já jsem jel s Ibizou 10hodin vkuse, takže vím, že nějaký vedení pro mě není a čím výraznější, tím horší. a rozhodně jsem cestou netrpěl a to měla pod kapotou HTP :-D
vormen
Nováček

Odeslat příspěvekod rapidak 24. 6. 2013 08:08

asi jseš tlustej ale to já taky :D tak uvidíme
rapidak
Nováček

Odeslat příspěvekod vormen 24. 6. 2013 08:10

hm, tlustej ani bych nerekl, ale žádnej drobek 190 cm a 105kg
vormen
Nováček

Odeslat příspěvekod tycoon 24. 6. 2013 08:11

ajif píše:nezlob se na mě, ale několik set KM v autě typu rapid/toledo je znouzectnost. Ono to ani v nižší střední typu O3/Golf/Ceed není žádná hitparáda, na takovýhle cesty pravidelněji to už chce alespoň střední třídu

Ne každý si může dovolit auto střední třídy, kór tady v našem českém kocourkově. Vem si obchodní zástupce - v lepším případě dostanou Oktávku, v horším Fábku - a musí v tom strávit celé dny. No a běžný člověk jednu delší cestu měsíčně přežije v pohodě.
FR 1.4 TSI 92 kW
ex Fabia 2.0 MPI 85 kW LPG
tycoon
Inventář

Odeslat příspěvekod vormen 24. 6. 2013 08:13

v rapidu su dovedu představit delší trasu na normálních sedačkách docela vpohodě

-- 24. 6. 2013 09:16 --

rapidak: ti závidím ty couvací senzory, to bude s indikací na rádiu. ja eshopu škoda jsem viděl sadu těch senzorů za cca 5tis., ale je to bez indikace. nevíte jak by to bylo potom s lakováním, to se musí asi celej nárazník ne?
vormen
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 6. 2013 08:20

Nesmíte být citlivky-já už skoro 30x zavrtěl ve Fabii 1500 km za víkend a nějaký problém v tom nevidím. Člověk si zvykne. Jinak běžně třeba s dodávkama se jezdí trasy 500 km denně a člověk ještě musí vykládat zboží a taky žijí....
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 6. 2013 08:20

vormen píše:by ses divil kolik jezdí do chorvatska fabií, hlavně v tomhle období. já jsem jel s Ibizou 10hodin vkuse, takže vím, že nějaký vedení pro mě není a čím výraznější, tím horší. a rozhodně jsem cestou netrpěl a to měla pod kapotou HTP :-D

jednou za rok jo, ale ne každých 14 dnů ...

-- 24. 6. 2013 09:22 --

PaulZ píše:Nesmíte být citlivky-já už skoro 30x zavrtěl ve Fabii 1500 km za víkend a nějaký problém v tom nevidím. Člověk si zvykne. Jinak běžně třeba s dodávkama se jezdí trasy 500 km denně a člověk ještě musí vykládat zboží a taky žijí....

člověk si zvykne i na smrt :D
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka