Nevíte někdo co to ma bejt za sajrajt a jak se tam dostal? Když jsem dolejval olej, do feldy protože blikala kontrolka,tak todle měla na olejovým výčku. Lepší foto se mi nepovedlo udělat ale vypadá to jako řidký bahno a napovrchu je pěna.
hele když jedeš na kruháči tak to svítilo nebo když ostře zatočíš a nalil sem tzam asi tak pul litru nebo o něco víc ted nevim přesně voda ta je čistá jak křišťál neni vubec zanešená
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor! A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem
Normální úkaz v zimě pokud se jezdi kratke trasy a motor se dostatecne neprohreje po delsi ceste by vícko melo byt ciste. Pokud je tam tohle v nejakem velkem mnozstvi tak by mohlo byt v haji tesneni pod hlavou.
se stejnym motorem sem to vicko mel u favorita uplne stejny v zime takze jestli se neztraci voda tak bych to neresil, jinak dolejvat olej az kdyz blika kontrolka mazani neni vubec dobrej napad
vody je tam akorát ja vim že se to nemá nechat až na poslední chvíli ale s feldou jezdí máma takže tý je to totálka jedno ta dokavad to auto jede tak si nestěžuje