Octavia II combi - 1.9 TDI DSG nebo 2.0 TDI DSG

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 11. 2010 21:00

m4lcolm píše:Skoro nejlevnější octa TDI 2007, vůz má najeto 41 000 km a je po výměně rozvodů a brzd :D

přesto má garanci km cebia :D :D :D

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8481314

asi něžné zacházení a rozvody co se dělaj ve 120tkm udělaný preventivně, z lásky ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod kolicek 11. 11. 2010 21:00

hyza - na to ti rad odpovim, jdu sem pro radu, ale pro radu na otazku zda 1.9 TDI nebo 2.0TDI ne pro radu, ze je to cele blbej napad a jestli si radsi nemam koupit segway, ze to vyjde nastejno. Kdybych chtel vedet, jestli si mam vybrat Octavku nebo treba Focuse, ver tomu, ze bych otazku postavil jinak.
Me prijde, ze otazka v topicu je celkem jasna a srozumitelna?
kolicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m4lcolm 11. 11. 2010 21:00

Co je na tý Cromě špatnýho? Je to kvalitní a spolehlivý auto, rozhodjně lepší než OII.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 11. 2010 21:01

kolicek píše:hyza - na to ti rad odpovim, jdu sem pro radu, ale pro radu na otazku zda 1.9 TDI nebo 2.0TDI ne pro radu, ze je to cele blbej napad a jestli si radsi nemam koupit segway, ze to vyjde nastejno. Kdybych chtel vedet, jestli si mam vybrat Octavku nebo treba Focuse, ver tomu, ze bych otazku postavil jinak.

já ti jasně odpověděl a stejně se tváříš jako že nic, tak o co ti de? :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod Beaumont 11. 11. 2010 21:03

kolicek píše:No koukam, ze misto abych si to ujasnil, tak v tom mam jeste vetsi Bordel a jeden z mala, co se mi tu snazi poradit a nemaji infantilni komentare, na ktery neni stejne nikdo zvedavej je Beaumont, kteremu timto dekuji :)

Není zač... :oops:

kolicek píše:Jeste to asi cele promyslim, ale mam moznost pres kamarada ziskat referencni vuz, takze do toho stejne asi nakonec pujdu ;)

Myslíš asi referentský vůz, ne? To může být docela rozumná volba, tam alespoň víš, že to auto nejspíš nemá stočený tachometr, jezdilo do autorizovaného servisu a nešetřilo se na něm. Nicméně ani to příliš nesnižuje riziko problémů s DSG a motorem 2.0 TDI.
Pokud máš přístup k referentským Škodovkám za zajímavých podmínek, co zkusit najít nějakou Octu s benzínovým motorem a DSG? Alespoň to riziko snížíš o jeden problémový článek (2.0 TDI) a při Tvém ročním nájezdu to o tolik víc peněz za palivo nebude.

MELLO píše:Jako doporučovat v tomto případě jezdící smrt - Cromu je opravdu úsměvné

Mimořádně inteligentní objevný a informacemi překypující příspěvek, jak je u tebe obvyklé... :oboze
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Davidson 2. 11. 11. 2010 21:06

HondaMan píše:m4lcolm: Cebie je pouze výsměch...

zdar, to mě zajímá, děkuji
Davidson 2.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Beaumont 11. 11. 2010 21:08

m4lcolm píše:(...) vůz má najeto 41 000 km a je po výměně rozvodů a brzd (...)

Tohle ovšem vypadá skutečně DOST podezřele...
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Hyza 11. 11. 2010 21:08

kolicek píše:hyza - na to ti rad odpovim, jdu sem pro radu, ale pro radu na otazku zda 1.9 TDI nebo 2.0TDI ne pro radu, ze je to cele blbej napad a jestli si radsi nemam koupit segway, ze to vyjde nastejno. Kdybych chtel vedet, jestli si mam vybrat Octavku nebo treba Focuse, ver tomu, ze bych otazku postavil jinak.

no jasne, a my ti tu k tomu topicu napiseme krutu pravdu - ojeta nafta s dsg je do buducna pravdepodobne vrazda penezenky.
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod orgasmic 11. 11. 2010 21:10

MELLO píše:Na mě se laskavě vyser - kor ty.

Ale Ty zvrhlíku jeden. Klidně hned a tady :-*
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod m4lcolm 11. 11. 2010 21:13

Beaumont píše:
m4lcolm píše:(...) vůz má najeto 41 000 km a je po výměně rozvodů a brzd (...)

Tohle ovšem vypadá skutečně DOST podezřele...

kupec dostane slevu deset tisíc plus navigaci za pár babek a jak bude spokojenej, jak na ty bazárníky vyzrál :D
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Davidson 2. 11. 11. 2010 21:16

Davidson 2. píše:
HondaMan píše:m4lcolm: Cebie je pouze výsměch...

zdar, to mě zajímá, děkuji

jo, už není třeba, ten inzerát kterýho se to týká jsem už našel ... :-)
Davidson 2.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spitfireIX 11. 11. 2010 21:19

kolicek: Místo mudrování o infantilních komentářích bych se na tvém místě zamyslel, jestli to, že ojetou Oktávku TDI s DSG tady skoro nikdo nepovažuje za dobrej nápad náhodou něco neznamená :hm
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod m4lcolm 11. 11. 2010 21:20

já si myslím, že to je mindrák těch, co na to nemají :D
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod spitfireIX 11. 11. 2010 21:21

m4lcolm píše:já si myslím, že to je mindrák těch, co na to nemají :D

To je fakt. Asi mu všichni závidíme jeho budoucí káru :D
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod m4lcolm 11. 11. 2010 21:23