Další akce škodovky - "Family"

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 11:19

ajif píše:spouštění okna je můj každodenní chleba - při příjezdu do zaměstnání mi karta otevře závoru a při odjezdu mi otevře tu odjezdovou. A to nemluvím o parkovišti v podzemí Tesca v Bohunicích, kam občas zajedu nakoupit :-S

K všem Family jde prý doobjednat dost věcí, takže stahování oken jde určitě.Jinak je to samozřejmě v základu ořezaná verze.Ale ono i to někomu stačí.Co chce dost lidí klima,centrál metla tam je....
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 11:25

Honza42 píše:No jo, závory. To my u nás na venkově nemáme. Akorát na žel.přejezdech a tam okýnka nespouštíme.

to nemám ani já na lontě, ale dojíždím za prací do vesnice Brniska a tam to prostě je :-S

-- 5. 11. 2010 11:26 --

mtb_ píše:
ajif píše:no tak vidíš ... já tušil zradu :) A na Slovensku fakt jsou stále ceny v SKK a ne v ojrech?

si ma donútil zamyslieť sa nad sebou samým :D
A ešte mi skús odpovedať na otázku aký motor zvoliť. 1,6TourII/1,9TDI PD/1,6TDI CR

hehe, na tu otázku se těžko odpovídá, když nevím jakým stylem jezdíš (zda krátké trasy, nebo delší štreky v kuse) a kolik ujedeš za rok
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 12:07

Seš fakt borec, najít jednu podělanou skladovku na první stránce, kterou ti vyhodí google. Prostě to bylo na vomezenej počet kusů a pak leda *****. U ňákýho prodejce sice můžeš narazit na předvobjednanej kus kterej ti stihnou změnit. Kolegu ale poslali do ***** s tím, že není šance a další salony voběhávat nehodlá. Na todle se může leda tak *****, když to má tuhle barvu.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 12:12

jakou skladovku, když s tím přišli předevčírem? :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 12:14

octaviampi píše:

Seš fakt borec, najít jednu podělanou skladovku na první stránce, kterou ti vyhodí google. Prostě to bylo na vomezenej počet kusů a pak leda *****. U ňákýho prodejce sice můžeš narazit na předvobjednanej kus kterej ti stihnou změnit. Kolegu ale poslali do ***** s tím, že není šance a další salony voběhávat nehodlá. Na todle se může leda tak *****, když to má tuhle barvu.

Pokud kolega nemá na telefon, tak ať nekupuje auto.
A radši nehul....
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 12:16

Vod klávesnice se ti to žvaní. Jenom pro tvou informaci junáku od dalších lidí, konkurence auto.cz:

dnes 09:42 Xawier
Tady Auto.cz přichází bohužel trošku s křížkem po funuse. Octavie Famili jsou už víc jak týden totálně vyprodané.... ;-\
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mtb_ 5. 11. 2010 12:18

ajif píše:
mtb_ píše:skús odpovedať na otázku aký motor zvoliť. 1,6TourII/1,9TDI PD/1,6TDI CR

hehe, na tu otázku se těžko odpovídá, když nevím jakým stylem jezdíš (zda krátké trasy, nebo delší štreky v kuse) a kolik ujedeš za rok

krátke do 100km, dlhé - celý deň sa voziť s medzizastávkami, dialnice a všetko dookola. Tak 50tis ročne.

-- 05 Nov 2010 12:20 --

octaviampi píše:Vod klávesnice se ti to žvaní. Jenom pro tvou informaci junáku od dalších lidí, konkurence auto.cz:

Tady Auto.cz přichází bohužel trošku s křížkem po funuse. Octavie Famili jsou už víc jak týden totálně vyprodané.... ;-\

Si uvedom že máš pravdu ale v tom že sú objednané koncovými predajcami. Tu v martine majú v ponuke cca 15 áut na ktoré čakajú do 2 týždňov.
mtb_
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 12:27

mně bylo řečený, že vobjednali co mohli a všechno je rozebraný. je to prej věc stará někdy od dvacátýho října a mezi tím si to prostě lidi napakovali. že se asi najde prodejce, kde skladovka bude, to jasný. ale sháněj to, když v tom samým kšeftě, kerej je uvádí na webu už nic nemají..
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod robinhood83 5. 11. 2010 12:51

Co se týče fabky s 1,4 - určitě lepší než HTP a na první pohled za RELATIVNĚ slušné peníze. Nicméně ten motor je žrout (na svůj objem a výkon) a ačkoli jsem chtěl napsat, že pokud někdo kupuje fabku na 10 let (třeba důchodce atp.) a bojí se turba, ale pak jsem si uvědomil, že u tohohle motoru jsou v 90 000 rozvody za 10k...zkrátka trochu přihodit a vzít radší 1,2 TSi 63 kw ambientes nějakou slevičkou a je to... Když sečtu plusy a mínusy, tak nakonec teda nabídka od škodovky nic moc - vylepšenej holobyt s 1,4 za 239 000,-, ...ale kupci jim určitě utrhají ruce, jsme v Čechách (nic proti Škodě!) :-)
robinhood83
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 13:12

octaviampi píše:Vod klávesnice se ti to žvaní. Jenom pro tvou informaci junáku od dalších lidí, konkurence auto.cz:

No a proč je jich na servru kam jsem dával odkaz pět?
Jinak nevidím žádný důvod proč by lidé zrovna po takové oktávce měli toužit.Teda tak moc až by byla okamžitě vyprodaná....
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 13:20

Třeba kvůli slevě 51 600Kč u Primy a 61600Kč u Ambiente, a to nad rámec aktuální akční nabídky. Spousta lidí jednoduše po dieselu za cenu benzinu včetně barvy skočí jako slepica po flusu.

Tak pár prodejcům kašpare zavolej a zeptej se jich, kolik jich je ještě volnejch. Určitě jich někde pár bude, ale mezi víc jak 250ti prodejců je to jako plivnutí v moři.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza42 5. 11. 2010 13:25

Nicméně ten motor je žrout (na svůj objem a výkon)...
Takže porovnání, vše 1,4 výroba 2005+

Škoda Fabia 1,4 63kW průměr ze 162 aut spotřeba 7
Opel Astra 1,4 66kW průměr ze 143 aut spotřeba 6,95
Opel Corsa 1,4 66kW průměr ze 139 aut spotřeba 7,26
Peugeot 207 1,4 70kW průměr ze 61 aut spotřeba 7,41
Ford Fiesta 1,4 71kW průměr z 53 aut spotřeba 7,18
Fiat GP 1,4 70kW průměr ze 65 aut spotřeba 7,24

Škoda a žrout? Kam na to ty lidi chodí??
Honza42
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 13:38

mtb_ píše:
ajif píše:
mtb_ píše:skús odpovedať na otázku aký motor zvoliť. 1,6TourII/1,9TDI PD/1,6TDI CR

krátke do 100km, dlhé - celý deň sa voziť s medzizastávkami, dialnice a všetko dookola. Tak 50tis ročne.

tak to bych o Tource 1.6MPI neuvažoval :)

-- 5. 11. 2010 13:40 --

robinhood83 píše:Co se týče fabky s 1,4 - určitě lepší než HTP a na první pohled za RELATIVNĚ slušné peníze. Nicméně ten motor je žrout (na svůj objem a výkon) a ačkoli jsem chtěl napsat, že pokud někdo kupuje fabku na 10 let (třeba důchodce atp.) a bojí se turba, ale pak jsem si uvědomil, že u tohohle motoru jsou v 90 000 rozvody za 10k...zkrátka trochu přihodit a vzít radší 1,2 TSi 63 kw ambientes nějakou slevičkou a je to... Když sečtu plusy a mínusy, tak nakonec teda nabídka od škodovky nic moc - vylepšenej holobyt s 1,4 za 239 000,-, ...ale kupci jim určitě utrhají ruce, jsme v Čechách (nic proti Škodě!) :-)

hlavně je to classic, takže spoustu věcí do toho ani dokoupit nejde
anonymni

Odeslat příspěvekod robinhood83 5. 11. 2010 14:25

Honza42 píše:Nicméně ten motor je žrout (na svůj objem a výkon)...
Takže porovnání, vše 1,4 výroba 2005+

Škoda Fabia 1,4 63kW průměr ze 162 aut spotřeba 7
Opel Astra 1,4 66kW průměr ze 143 aut spotřeba 6,95
Opel Corsa 1,4 66kW průměr ze 139 aut spotřeba 7,26
Peugeot 207 1,4 70kW průměr ze 61 aut spotřeba 7,41
Ford Fiesta 1,4 71kW průměr z 53 aut spotřeba 7,18
Fiat GP 1,4 70kW průměr ze 65 aut spotřeba 7,24

Škoda a žrout? Kam na to ty lidi chodí??

Dobře, možná jsem se špatně vyjádřil... Spíš se dá říct oproti tomu TSi, se kterým to porovnávám... Ale jako vlastní zkušenost i zkušenost známých, co mají právě 1,4 ve F1 i F2 je taková, že v zásadě tak 7,5, což tedy žádný zázrak. A dneska je 2010, paleta motorů i v malých autech se obměnila, ať už Turba nebo VVT...ty žerou míň. Prostě za ty peníze bych takovouhle F2 classic nebral. ;-)
robinhood83
Nováček

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 14:31

Ta 1.4 je upravená podle požadavků ekoteroristů, měla by i kvůli tomu žrat výrazně míň. Ale jak to pak pojede, to ví jenom Bursík při orgiích s žakem širákem.
octaviampi
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka