OII - tahoun - ))

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 4. 11. 2010 11:53

...a jednou editovaný...
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod powerball 4. 11. 2010 11:56

jj presne tak, ja to videl i pred editaci a byla to klasicka mlaskacova nesrozumitelnost :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 11. 2010 13:01

já na to koukal hned a nepochopil jsem to. Že bych se k tomu vracel, páč to zeditoval, na to jsem moc línej ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod Klokan.Jack 5. 11. 2010 14:30

Cj píše:Já taky odtáhl s Favoritem 135L vozík s cihlami, v kufru cement a v autě pět chlapů a nikde s tím nemachruju. Jen se to auto při stoupání k tunelu Hřebeč povážlivě natahovalo a musel jsem jet na jedničku. :D

Je vidět , že asi trpíš nějakým komplexem ne? Tady nikdo nemachruje, to je pouze příspěvek pro pobavení a tak pro pokec. Protože jinak je to tu na umření, žádná legrace, nějakou pořádnou radu nebo příspěvek aby člověk pohledal, takže prostě jen tak aby se tu něco dělo. 8-)

-- 5. 11. 2010 14:31 --

miromen4 píše:spitfireIX
Chromovane kliky ve mě zrovna moc zavisti nevyvolava.

chyba, mmj. jsou alu, :pozor

-- 5. 11. 2010 14:33 --

powerball píše:
Klokan.Jack píše:Bylo mi hned jasný , že budete z toho paf 8-P

ja sem paf z ty spotřeby, clovek by rek ze poskoci maximálne na 6,8 v krajním připade na 7 vsak je to tdicko ne ? :hm

To chápu správně jako ironii? Co chceš s takovým odporem vzduchu a naložením, že to pojede za 5?, navíc sem to zrovna nešetřil, prostě plnej.

-- 5. 11. 2010 14:34 --

ajif píše:no 12 je na TDI extrémeček, ale zas když to jelo furt na čtverku ...

nezveličuj 5-6 st. :-\

-- 5. 11. 2010 14:37 --

spitfireIX píše:Pokud 1,6 táhne přes 3 tuny, tak asi něco sežrat musí. Jinak DSG na jakoukoli zvýšenou zátěž reaguje přehnaným podřazováním.

No to se DSG musím zastat, že nemáš pravdu. Naopak mě překvapila, že jakmile mohla tam šoupla větší a že by to nějak extrémě točila to ne. Ale já s tím jel 1,2,3,do červeného a když tam bylo 90 km/sem dal tempomat a pak si to dalo 4, 5,6. což jsou otáčky kolem 2-2,5tis.Takže žádný extrém se nekonal

-- 5. 11. 2010 14:42 --

mlaskac píše:No ukázat veřejně fotku, dokazující že v případě zastavení soupravy jsi adept na papíry do čistírny. Přeji ti přejet tím hranice a říkat že papírově se to do TZ vlezlo. Máš C? C+E?

Pochopitelně, navíc co bych s tím dělal za hranicemi, když vím že to nebylo úplně ok. Jinak když tady můžou jezdit autobusem a vozit děti do školy opilý lidi a kteří noty nikdy neměli, tak tohle je úplná pohodička. V podstatě jen administrativa než technický problém.
VW Passat 2.0 BiTDI 7 st. DSG 4 motion

druhé v rodině : Seat Leon ST 1.2 TSI 110 k 7 st. DSG

Dříve: VW Passat All Track 2.0 TDI 125 KW 4motion 6 st.DSG , OII FL 1.6 TDI CR se 7st. DSG , OI 1.9 TDI 81 KW, OII 1.9 TDI PD 77 Kw
Klokan.Jack
Štamgast

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 16:00

Klokan.Jack píše:
ajif píše:no 12 je na TDI extrémeček, ale zas když to jelo furt na čtverku ...

nezveličuj 5-6 st. :-\

z kopce 6, po rovině 5? :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod Klokan.Jack 5. 11. 2010 17:30

po rovině 6, ale jak fouklo proti nebo se to trochu začlo zvedat, tak 5 no,aby ses nažral a koza zůstala celá :mrgreen:

Dříve: VW Passat All Track 2.0 TDI 125 KW 4motion 6 st.DSG , OII FL 1.6 TDI CR se 7st. DSG , OI 1.9 TDI 81 KW, OII 1.9 TDI PD 77 Kw
Klokan.Jack
Štamgast

Odeslat příspěvekod spitfireIX 5. 11. 2010 17:34

Klokan: Buď rád, že sis nenabil hubu, že jsi někoho nesejmul a že jsi nepřišel o papíry.
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 17:42

klokan: tak hlavně že se tomu můžem zpětně zasmát a všecko vzalo dobrej konec ...
anonymni

Odeslat příspěvekod Klokan.Jack 5. 11. 2010 18:02

spitfireIX píše:Klokan: Buď rád, že sis nenabil hubu, že jsi někoho nesejmul a že jsi nepřišel o papíry.

Kdo se bojí sere v síni ;-) ;-)

-- 5. 11. 2010 18:03 --

ajif píše:klokan: tak hlavně že se tomu můžem zpětně zasmát a všecko vzalo dobrej konec ...

a pohádky je konec

-- 5. 11. 2010 18:06 --

A teď k druhé půlce příspěvku:

A co říkáte na novou volbu škodovky 2.0 TDI 105kW CR DSG 4x4 ? To se mi líbí, konečně moje volba. :tleskani Bude i v superbu. Doufám, že tak za 2,5 roku až budu vybírat nové, tak že už bude třeba 7st.DSG (Tiguan už ho má teď) nebo aspoň 125 KW.

Jaké jsou ohlasy? Myslím, že se bude dost prodávat, znám spoustu lidí co tu kombinaci postrádali.

Klokan.Jack
Štamgast

Odeslat příspěvekod spitfireIX 5. 11. 2010 18:30

Klokan.Jack píše:
spitfireIX píše:Klokan: Buď rád, že sis nenabil hubu, že jsi někoho nesejmul a že jsi nepřišel o papíry.

Kdo se bojí sere v síni ;-) ;-)

Otázka je, kde končí statečnost a začíná blbost :hm
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 18:40

v hopsálkově případě jde o synonyma ;)
Skoro bych napsal "statečný blbec" :lol:
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 18:43

já myslim, že je to úplně jedno. jestli takle jede šupák s oktávkou a nebo šupák s kadetem.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 18:44

chudáci Cikáni, takhle jim ***** název etnika :cry:
anonymni

Odeslat příspěvekod Dusan 5. 11. 2010 18:49

Klokan.Jack píše:Tady ukázka jak OII 1.6 TDI 7st. DSG zvládá malý přívěsný vozíček :mrgreen: .

Pripomen mi at od tebe nikdy nekupuji ojetinu. :mrgreen: Ta DSG dostala takovou sodu, ze ti za to jednou nasledny majitel hezky podekuje. Mimochodem moc nechapu proc vymyslet takovehle picoviny v dobe, kdy pronajmout Avii na dve hodky vyjde na par stovek. :hm
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 5. 11. 2010 18:53

patrně jde o to dokázat si, co všechno boleslavská ikona dokáže.... ;-) Osobně bych si vlastní auto (obzvlášť s automatem) takhle neje*al....
Mr. Murphy
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka