Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Cj píše:Já taky odtáhl s Favoritem 135L vozík s cihlami, v kufru cement a v autě pět chlapů a nikde s tím nemachruju. Jen se to auto při stoupání k tunelu Hřebeč povážlivě natahovalo a musel jsem jet na jedničku.
miromen4 píše:spitfireIX
Chromovane kliky ve mě zrovna moc zavisti nevyvolava.
powerball píše:Klokan.Jack píše:Bylo mi hned jasný , že budete z toho paf
ja sem paf z ty spotřeby, clovek by rek ze poskoci maximálne na 6,8 v krajním připade na 7 vsak je to tdicko ne ?
ajif píše:no 12 je na TDI extrémeček, ale zas když to jelo furt na čtverku ...
spitfireIX píše:Pokud 1,6 táhne přes 3 tuny, tak asi něco sežrat musí. Jinak DSG na jakoukoli zvýšenou zátěž reaguje přehnaným podřazováním.
mlaskac píše:No ukázat veřejně fotku, dokazující že v případě zastavení soupravy jsi adept na papíry do čistírny. Přeji ti přejet tím hranice a říkat že papírově se to do TZ vlezlo. Máš C? C+E?
Klokan.Jack píše:ajif píše:no 12 je na TDI extrémeček, ale zas když to jelo furt na čtverku ...
nezveličuj 5-6 st.
spitfireIX píše:Klokan: Buď rád, že sis nenabil hubu, že jsi někoho nesejmul a že jsi nepřišel o papíry.
ajif píše:klokan: tak hlavně že se tomu můžem zpětně zasmát a všecko vzalo dobrej konec ...
Klokan.Jack píše:spitfireIX píše:Klokan: Buď rád, že sis nenabil hubu, že jsi někoho nesejmul a že jsi nepřišel o papíry.
Kdo se bojí sere v síni![]()
Klokan.Jack píše:Tady ukázka jak OII 1.6 TDI 7st. DSG zvládá malý přívěsný vozíček.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků