Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
m4lcolm píše:Tomas B píše:už to proběhlo v diskusích kdekoliv, teď mi to samý potvrdil jeden úpravce. V Český republice je odběr N98 malej, takže je dlouhá doba co ho na pumpě mají (než se vyčerpá a znovu doplní) a proto má pak stejný hodnoty jako N95. I dle mýho subjektivního pohledu to tak je - tankoval jsem do TSI dva roky N98, pak jsme zkusil N95 a žádnej rozdíl jsem nepoznal (tankuju už jen N95).
Teď jsem vyměnil auto a řekl jsem si, že tam hodim první cca tři nádrže N98 - je to na 95% zbytečný, ale nedalo mi to![]()
Myslim, že u lidí co si myslí, že je to tišší, míň to žere, líp to jede (u nás v republice) je to jen a pouze placebo
Na jednom předešlém autě jsem měl předepsáno N98, tak jsem to dodržoval a ze všech paliv včetně prémiových to jelo bezkonkurenčně nejlépe na N98 od Tesca, které mělo v té době politiku, že stál litr o dvacet či třicet haléřů více než N95 - tj. mnohem levněji než jinde za N95. A co jsem tak sledoval, bralo ho tam opravdu hodně lidí, takže výtoč měli počítám za den na úrovni značkové pumpy za měsíc. A to možná té značkové pumpě ještě fandim...
Něco jiného to je u prémiové nafty, kterou u "mé" benziny bralo opravdu hodně lidí a která byla díky tomu opravdu citelně lepší než standardní "Top Quality".
spitfireIX píše:Když vidím ty vaše hausnumera, tak mi to nedá....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků