četl jsem, že už je možný vzít na operativní leasing i normální auto na soukromou osobu. Nenechávál jste si už někdo udělat kalkulaci? Mohlo by to být zajímavé, splátky by dost snížila zůstatková cena. Většinou se mění po 3 letech. A náklady na servis jsou za 3 roky dost nízké myslím.
Namluv si, co chceš. Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!" ------------------------------------------------------------------------------------------- Militia est vita hominis super terram. Bella res est mori sua morte.
Pred 2 rokama to mela kolegyne, platil ji to tata, soukroma osoba, mela Fabii kombi 1.4TDI - 59kw v nejake lepsi vybave. ten leasing byt 10500kc za mesic.
O4 FL eTSI DSG 110kw S-Max 2.0TDCI 120kw 911 997.1 C 239kw
Můžeš se zeptat i mě, to jsem já. tak já v tom nevidím problém, když by to bylo za normální cenu. Stejně po skončení leasingu jde auto hned pryč a bude nové. Tady odpadají starosti s prodejem a servisem. Jen platís splátku a palivo ne? Servis je v rámci splátek, gumy apod. taky.
gewehr píše:ak sa spravne pamatam, tak to je ten, co chcel menit supervyhodne hurvajza za polo
jjj
Namluv si, co chceš. Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!" ------------------------------------------------------------------------------------------- Militia est vita hominis super terram. Bella res est mori sua morte.