Fabia II - téma

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod sparrow75 2. 11. 2010 15:54

a cos nepochopil :?: já jel v levém kilčo protože mě zbrzdil tirák a a on v pravém a vadilo mu že chci před něj ;-)
Mello je jediný,Mello je naše internetové slunce,Mello je náš bůh
a proto modleme se společně Mello náš jediný na nebesích.
sparrow75
Missák Garáže 2010

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 11. 2010 15:56

Tak to potom jo.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod martineQ 2. 11. 2010 16:24

ajif píše:nejsem alif, a prozatím to neberu. Já auto mám, tohle vybírám pro tátu, a on se ještě nerozmyslel jestli nebude chtít Eleganci.
A jinak ano, RPSN tam je cca 1,7% u tříletého splácení a akontace 50-70% ceny vozu

Soráč, za komolení nicku.

Nabídka supr, je to asi samá hranice toho co jsou schopní ve slevě dát. Výsledek mám stejný, sleva sice nižší, ale zase RPSN při stejných podminkách 0,86%. Navzájem se to vyrovnává...chtěl jsem si to porovnat. Díky
Naposledy upravil martineQ dne 2. 11. 2010 16:29, celkově upraveno 1
martineQ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 2. 11. 2010 16:25

nz
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 11. 2010 11:20

od koho je ten úvěr s RPSN 0,86%?
anonymni

Odeslat příspěvekod martineQ 4. 11. 2010 06:26

ŠkoFin v akci EDITION s POV a HAV s 5% spoluúčasti od ČP.
martineQ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 11. 2010 08:40

dnes mi začli nabízet Škofin a 0% navýšení, ale nižší slevou na auto. Budu to muset propočítat :/
anonymni

Odeslat příspěvekod martineQ 4. 11. 2010 21:46

jojo, už mám taky...
martineQ
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 18:16

ajif píše:Budu to muset propočítat :/

chudáku malej, nech si na to vyplatit dávky 8-P
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 18:34

proč? Mě počítání baví, ty dávko :lol:
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 18:41

to je dobře. plánuju, že bych koupil ňákou kraksu na zahradu, kdo se má s tím bordelem furt čistit. na to by byl asi nejlepší pokojstr, vyhodit sedadla do ***** a bylo by. klidně by stačil i ten plechovej, ale tam nevim, jak je to cenově. klimatizace prej 35 000Kč...

tak se vozvi, docela by mě to zajímalo, jestli i na todle de 0% leasing.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 18:46

ty nemáš ani 4 třídy obecný školy, že si to neumíš spočítat sám? Pak jsi ovšem na správný adrese, já ti to spočítám. A neberu moc - za každou započatou hodinu litr.
Dondi a dohodnem se.
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 18:58

mám jich sedum. vopakoval sem pátou a sedmou. ale snad můžem bejt kamarádi, ne? hele mně vůbec nejde vo počítání. na leasing bych to vzal stejně jenom kdyby to bylo bez navýšení. de mně hlavně vo to, jaký sou aktuální akce. když sem bral první fabku, tak na webu bylo taky kulový a prodejce mně dal jakejsi paket, kde byl sunset, symphony a zadní pípák.
octaviampi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 11. 2010 19:03

sazby leasingu či úvěru na webu moc nenajdeš, liší se podle ceny vozu a vejvaru, kterej na tom prodejce má. Když ho oškubeš na slevě pořizovací ceny, tak ti nedá nulovou sazbu, a naopak.
U Family verze je to tak, že na webu ještě moc informací není, ale postupně se objeví - ovšem prodejci by měli mít stejné info jako mám já (předpokládám, že půjde o stejný zdroj, totiž fabriku), takže pokud nějakého oslovíš, tak ti jistě vše rád dopodrobna objasní.
Do té doby sem můžu něco napsat, ale já to neprodávám, takže mé informace nelze brát za jisté a zaručené ;)
anonymni

Odeslat příspěvekod octaviampi 5. 11. 2010 19:05

no a co na tom webu teda chybí? mně sazby leasingu nezajímají do té doby, dokud nejsou nulové bez vlivu na cenu.
octaviampi
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka