Čau. na svý feldě mam golfácký ats 7x15", et 30, pneu 195/50. vepředu mam kolo zároveň s lemem blatníku,ale při svižnější jízdě se mi už párkrát lem zaříznul do gumy

.a do zadu sem kvůli funkčnosti tažnýho dal pružiny z kombiku - jsou tvrdší a průměr drátu je 11mm (u krátké je průměr 10mm) a dvě horní misky pružin na sebe. a k originál dorazu jsem přidal ještě půlku. Dvěma miskama ne sebě docílíš jemnějšího ztvrdění zadních pružin a optického zvýšení vozu o 3-4cm oproti originálu. a dorazy ti zajistí že se ti zadní guma k lemu nedostane ani při velkém zatížení. má to ale i svoje nevýhody, protože když jedu sám a auto je lehké (vzadu),při rychlejším průjezdu zatáčkou zadek začne uskakovat, a když to přeženeš, uskočí tolik že máš plný ruce práce to srovnat a udržet na silnici. seriovej podvozek tyhle kola prostě nezvládne. proto si rozmysli, jestli chceš, aby auto vypadalo, nebo fungovalo!!! mě sice vypadá, ale na rychlou jízdu to fakt neni! když funkčnost tak podvozek od koni nebo hp a hlavně stabilizátor - aspoň vepředu, a to už ti stačí originál kola 14" s pneu tak 185/50 nebo 185/45. věř mi,vyzkoušeno,funguje to