Fabia - problem s central..

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mato650 7. 4. 2008 15:47

Zdravim vas....k veci...mam fabiu 2003-ku a nedavno mi zacalo blbnut centralne zamykania(bez DO)...ide o to ze zamknut zamyka vsetky dvere ale ono to zamyka auto akoby len tak napoly :)) ..proste dovtedy ked to zamykalo ozvalo sa take dvojite zamknutie....a teraz len tak raz to klapne..dovtedy ak bolo zamknute tak sa napr nedalo odomknut zvnutra tym ze potiahnes za packu na otvaranie dveri (zvnutra z auta)...no a teraz uz to ide (co nie je dobre)....okrem toho mi prestala blikat i tak mala konrolka pri zamknuti...
...jeden znamy mi tiez povedal ze to zamyka len polovicne...viac mi ale neporadil co s tym :D
..inac od kedy nejde mi toto tak mi nejde ani zvukova signalizacia ze som zabudol vypnut svetla ked vystupujem...na co mi narychlo v servise povedali ze "treba vymenit palubovku" ...no akoze jedna rada lepsia jak druha...
mate niekto podobne skusenosti?...popr. ako ste ich riesili?

...ak sa to tu uz riesilo tak sa ospravedlnujem...hladal som 2 hodiny a nic :oops:
mato650
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m4lcolm 7. 4. 2008 15:50

Zjevně ti nefunguje SAFE systém a bude to chtít servis, bude něco s elektrikou.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Totalschade 7. 4. 2008 16:08

proc palubovku? ta s tim vubec nema souvislost. posledni dobou co tu ctu o slovenskych servisech tak se divim ze vubec jeste mate nejaka auta.

rozsviti se ti osvetleni kdyz otevres dvere?
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod mato650 8. 4. 2008 10:48

totalshade: ...no...ved som aj na toho servisaka pozeral ci to mysli vazne abo si robi srandu ze pre to ze to nesignalizuje mam dat 10 litrov???
..jj...svetlo sa rozsvieti...niekde som inac tusim cital ze prave tam asi bude ten senzor v soferovych dverach...ved to predsa i tak to funguje ze zacne to pistat az ked otvorim dvere a vystupujem....
mato650
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Totalschade 8. 4. 2008 11:52

mato: a spolujezdec?
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod p0etrik 8. 4. 2008 12:23

Nema to signal od nekterych dveri, ze jsou zavrene.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Totalschade 8. 4. 2008 12:36

p0etrik: nekaz mi to. uz nam zbyvaly jenom ty zadni dvere :-)
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod p0etrik 8. 4. 2008 12:37

:-[ :mrgreen:
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod mato650 8. 4. 2008 12:47

...no osvetlenie vozidla sa rozsvieti nech otvorim hociktore dvere :) ...inac co sa tyka tej zvukovej signalizacie...ono to prestalo fungovat asi tak ze proste som vypol motor otvoril dvere ze vystupujem....nic nic asi 10 sec.a az potom zacalo pistat ze nesu vypnute svetla....toto som postrehol asi 3x no a odvtedy to uz nepisti vobec....
mato650
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Totalschade 8. 4. 2008 13:26

takze ti ta signalizace nejde?

tim padem je to snimac na zamku ridicovych dveri. nekdo to tu uz resil. cca 2500.
je to oblibena zavada
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod Lance69 8. 4. 2017 09:47

Dobrý den,
Mám Fábku a zajímavý problém s centrálním zamykáním bez DO. Když odemknu dveře a otevřu, tak centrál blázní. Několikrát za sebou zamkne a odemkne dveře..jen slyším cvakání. Pak nastoupím a dveře zavřu. Než nastartuju, tak se ještě párkrát odemknou a zamknou. Když vystupuju, zavřu dveře zámek hned bez problémů zamkne auto. Funguje jak má a auto je zamčené. Nejspíš vadná instalace, nebo nevím. Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji.
Lance69
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hustoles 8. 4. 2017 12:57

Bude to nějaká vada v elektroinstalaci centrálu 8-)
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod DevAstor 8. 4. 2017 13:30

Já bych to tipoval nejspíš na studený spoj v zámku, nedávno jsem opravoval to samé. Takže buď rozebrat zámek a přeletovat, je to docela drbačka, hlavně to pak dobře složit. Nebo koupit nový zámek za 500.

Ale mohl by být i přerušený vodič někde v konektoru či průchodce u dveří...
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moucha 8. 4. 2017 15:24

já měl něco podobného nedávano, auto mi v zatáčce šlo jakoby bokem, zatažená ručka no, blbec jsem. Trvalo to 500km do Alp na lyže než mě to došlo
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod MELLO 8. 4. 2017 17:18

Totalschade píše:takze ti ta signalizace nejde?

tim padem je to snimac na zamku ridicovych dveri. nekdo to tu uz resil. cca 2500.
je to oblibena zavada

Přesně tak. BINGO. Měl sem to samé na FI. Jen většinou se jim v servisech nechce se patlat s rozebíráním a následnou výměnou snímače, tak mění rovnou celej zámek u řidiče.
MELLO
MELLO

Další stránka