Kodiaq 2 pokec

Fabia, Octavia, Superb,...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 8. 11. 2024 13:17

mně to nešlo rozkliknout právě, ale možná problém mezi klávesnicí a židlí ... ten maxíkuv odkaz funguje
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 8. 11. 2024 13:17

Splatky operaku su bez DPH. No jebe im :D
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod impact 8. 11. 2024 14:34

Goesson píše:
impact píše:Ty jeho potíže nevnímáš jako jeho problém, ok.

Na mě to působí spíš tak, že problém má hlavně Škodovka, když testuje v produkci.

Edit: jestli teda testuje :)

ano. vnimal jsem ze ma problemy s vymyslenim si a realitou. tam souhlas

S Karoqem, pokud to nebylo jasné.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 11. 2024 14:34

ano s karokem
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod majkom 8. 11. 2024 15:20

Karoq byl nedodelany smejd, stejne jak okta (nazdar moucho), stejne jak tvuj kodiaq, proste skoda trademark - nedodelany smejd. Prodej to, kym moc netratis, ja se toho suntu zbavil po roce a je to fajn..
majkom
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 8. 11. 2024 16:22

Rano som volal s pravnikom. Povedal mi, ze mam spisat vsetko co sa dialo od zaciatku. On dalej oslovi import. Servis ze mamiba informovat mailom o tom, co som zistil, napisat, ze do kopie to ide aj an neho. Tak som napisal slusny mail, hlavne ohladom toho nesuladu v km atd. Poslal som to technikovi, veducemu dielne, priamo sefovi celeho serviu a pravnikovi.

O 13:45 telefonat, jednanie jak v rukavickach, ze uz volali technikom do skody ako sa to mohlo stat atd, ze bolo by lepsie ak by som to nejazdil, najlepsie ak by som to doniesol, ze samozrejme nahradne vozidlo ma uz caka… dosli sme tam so zenou a normalne sme ho nespoznali ake mal zrazu vystupovanie. Od arogantneho “nemate narok na nahradne auto” po pokorne prosim tu su kluciky, najdeme kde je zaparkovane….

Tak som zvedavy co sa bude diat, moc som si ho neuzil to auto :D
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Arnie J 8. 11. 2024 16:24

No nic, oni ho s pomocí celé škodovky dají jednou provždy do kupy a ty si ho necháš :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Tomas B 8. 11. 2024 16:25

no vida
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod NoSwearek 8. 11. 2024 16:30

brasci píše:Rano som volal s pravnikom. Povedal mi, ze mam spisat vsetko co sa dialo od zaciatku. On dalej oslovi import. Servis ze mamiba informovat mailom o tom, co som zistil, napisat, ze do kopie to ide aj an neho. Tak som napisal slusny mail, hlavne ohladom toho nesuladu v km atd. Poslal som to technikovi, veducemu dielne, priamo sefovi celeho serviu a pravnikovi.

O 13:45 telefonat, jednanie jak v rukavickach, ze uz volali technikom do skody ako sa to mohlo stat atd, ze bolo by lepsie ak by som to nejazdil, najlepsie ak by som to doniesol, ze samozrejme nahradne vozidlo ma uz caka… dosli sme tam so zenou a normalne sme ho nespoznali ake mal zrazu vystupovanie. Od arogantneho “nemate narok na nahradne auto” po pokorne prosim tu su kluciky, najdeme kde je zaparkovane….

Tak som zvedavy co sa bude diat, moc som si ho neuzil to auto :D

Já tohle chápu jako z pohledu toho, že samozřejmě dostali strach, ale nechápu, že ty lidi v tom aparátu takhle přepnou.

My měli na jednom dealerství echt kokota přijímacího technika, ALE budiž mu ke cti, že byl konzistentní a bylo mu jedno, co kdo říká i vlastně, když dostal nakonec výpověď. :D A vlastně jsme to všichni respektovali, zákaznicky neprd, ale každej věděl, co od něj má vždy čekat a ne, že někdo zatlačí, jednou je milionovej, ale druhý den na jiného zákazníka zase od znova ultra kokot...
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod MV_cz 8. 11. 2024 16:31

Hele a v předávacím protokolu nejsou uvedené km? Já že u mě je dycky opisují na ten zakázkový list i když je to jen pravidelnej servis nebo svolávačka.
Ne že by mi to teda pomohlo, příště bych potřeboval aby si v zakázkovém listu sepsali i seznam všech dílů v autě a při předání to spolu prošli :D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod brasci 8. 11. 2024 16:39

Jasne oni maju zaznam z 21.10. ze auto malo 10723 km. Lenze sa nad tym nikto nezamyslel. Ze kni nevedia km len tak menit. Ze ta RJ si to nejako nacitala, dala dotaz ci to sedi a proste to potvrdili. Bez toho aby to skontrolovali… to teraz som zvedavy lebo aspon podla ich slov to nevedia len tak napojit na pc a napisat lubovolne km. Hmmmm

-- 08 lis 2024, 16:40 --

Ja uz som im len tak zo srandy nadhodil, ze mozno rj vymontovane z nejakeho ineho a pamata si tie km :D
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 8. 11. 2024 16:49

to bude ještě zajímavý příběh :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 8. 11. 2024 16:59

jeden mail a co dokáže změnit... na pokračování se samozřejmě těším.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 11. 2024 17:00

na zacatku ma byt reklamacni protokol s datem a popisem zavady. pokud neni po 30 dnech reklamacni protokol oznamujici vyreseni rekalamace tak proste dopis a odstoupeni od smlouvy. izy.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 8. 11. 2024 17:04

ty jsi teoretik jako wolff
pozpatku_fijA
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka