No ja prave nevim jestli si ho budu chtit nechat, a proto by tohle pro me bylo idealni reseni. Za tri roky bych si ho bud klidne nechal nebo prinejhorsim vzal klidne i neco jinyho. Nebo to proste vratil a koupil neco bazarovyho do 400k - protoze davat za auto vic je mi proste z principu lito Jediny ceho se bojim, aby mi po trech letech nenapsali ze chtej doplatit 90 tisic za to, ze je nekde oskrabanej plast pod klikou od prstynku. (Ja se chovam k autum slusne, ale vime jak to je, clovek kolikrat necemu uplne nezabrani).
Proto by me zajimalo jak je ten odkup (radove) "vyhodnej" jestli auto co ma v ceniku novou cenu 680k budou za tri roky chtit odprodat za 600 tak to moc smysl nema, kdyby to vychazelo blizko / podobne uveru, tak nemam problem s tim odkupem z OL. Libi se mi tam proste to, ze clovek neresi pojistku / servis nic... protoze v klasickym uveru si asi pojistku mit budu, ale myslim ze to bude stejne asi porad drazsi.
Kdyby za toho golfa (priklad) treba chteli po 3 letech a 40k km dejme tomu 450k, tak s tim asi problem nemam...
Mam vlastni auta rad, ale uz me to proste obcas nebavi uplne resit. Bojim se o to kde mi ho kdo u lidlu nastreli dverma, kdo mi to nekde odre... mam na tohle nejakou smulu.