Jak nejlepe koupit novy Peugeot 206

Citroën, Peugeot, Renault

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod szkandi 7. 9. 2006 07:09

Hoj lidi,
chtel jsem se zeptat tady na foru, Vas odborniku... co by jste mi poradili? Chtel bych si koupit novy P206, nejlepe tak peti dveraka. Nasel jsem si pres google par prodejcu (jsem ze severu moravy), ale nejlepsi cenu jsem nasel v jednom z jablonce nad nisou, napsal mi tyto nabidky: 4lety leasing ; 3lety leasing a platbu v hotovosti.

Cena v hotovosti je: 253 900
A pres leasing bych preplatil, celkem by to teda bylo: 282 686

Pritom v ceniku maji neco s akcni cenou 218 900, kdyz jsem se ho zeptal, co znamena ta cena, neodpovel mi. :x

Poradte... kde sehnat nejlepe?
* Futurama 4ever!
szkandi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brasci 7. 9. 2006 07:30

ja by som ti poradil nekupovat ho...
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod szkandi 7. 9. 2006 07:30

Jako vubec? :|
* Futurama 4ever!
szkandi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marekg 7. 9. 2006 07:57

szkandi píše:Jako vubec? :|
Nevím o kolik je dražší 207,nevim co bys chtěl v té 206 za motorizaci a výbavu.Ale vím jistě jedno 206 je dnes dost zastaralá,víc než třeba Fabie.Jízdní vlastnosti jsou již hluboce pod průměrem,gumový řazení,sedadla s krátkýma sedákama a opěradlama-ideální pozice za volantem se hledá těžko.Doporučuju Ti se poohlédnout jinde.
marekg
Nováček

Odeslat příspěvekod simson 7. 9. 2006 07:58

Já mám s 206kou trochu zkušenosti, protože jednu v rodině máme - r.v. 2000, motor benzín, 1.4 55kW. Moc problémů s tím autem nebylo, ale něco přece např. stabilizátory na přední nápravě, ale s tím měl problém i soused u stejně staré Fabie. Zpracování interiéru je horší než u zmíněné Fabie, použité plasty jsou tvrdé, takže na nerovnostech přístrojová deska dost vrže. V současné době bych už novou 206ku nekupoval, vybral bych raději něco modernějšího za stejnou cenu např. nové Punto se dá sehnat i s klimou za cca 270 tis.
Nevím kolik energie chceš vložit do shánění auta a jestli chceš jen úplně nové auto, ale např. na http://www.auto-plus.cz se dá běžně sehnat mírně ojetý Golf V, který je ještě v záruce za cenu okolo 310 tis. Kč. Kvalita jízdy i zpracování je přitom úplně někde jinde. Tož tak.
simson
Nováček

Odeslat příspěvekod szkandi 7. 9. 2006 13:24

Tus chlapi, tak ted nevim...

Tak co by jste radili kolem tech 250 000, ale jen nove. Diky
* Futurama 4ever!
szkandi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myndel 7. 9. 2006 13:27

szkandi píše:Tus chlapi, tak ted nevim...

Tak co by jste radili kolem tech 250 000, ale jen nove. Diky

Už to bylo zmíněno výše - nové Punto.
myndel
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gewehr 7. 9. 2006 13:38

206 som mal. Nekupovat. Okrem ineho je to dnes uz stara herka. Su lepsie auta na trhu za rovanku cenu.

A co ine? Napr. grande punte, my sme ho vymenili za noveho Yarisa, Getz je tiez lepsi, Swift napr... najlepsie si vybrat 3 naj kandidatov podla materialov a potom ich ist previezt.
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod szkandi 12. 9. 2006 08:44

* Futurama 4ever!
szkandi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sherman 12. 9. 2006 08:58

Nekupovat ... kamos si jako novy koupil pred pul rokem a je permanentne v servisu ...
Sem silenej a ničemu nerozumim...
Sherman
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod gewehr 12. 9. 2006 09:21

Myslim ze na odpovedi na otazku
Jak nejlepe koupit novy Peugeot 206

sme sa uz zhodli... NEKUPIT :tleskani
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod Hustoles 12. 9. 2006 10:44

P 206 nebrat. Je to *****.
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Tom4F 12. 9. 2006 11:27

Nevim jak se k 206-ce chovate, ja po 60.000,- Kc zatim vymenil 2 zarovky a spotreba celkem 4,6l/100km. A to jsem vybiral mezi Fabii kombi a nakonec zvolil Peugeota. Totiz 1.4TDi je hroznej traktor...

Peugeot206 SW 1.4HDi 2003
Tom4F
Kolemjdoucí