Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goesson píše:Martin Ma píše: psát už nic dál nebudu�
necham ti tedy smazat ucet
metyn píše:dneska na ta moudra otevřeš goole nebo požáš goese, ajo, jeho ani vlastně žádat nemusíš
Martin Ma píše:Goesson píše:Martin Ma píše: psát už nic dál nebudu�
A je....dotkl jsem se tě co? Já tady komunikují slušné, tys mě nazvak dementem takže klid kamaráde!
Dá se to napsat i normálně, nehodlám se tady s tebou dohadovat jak v pomocný škole....když ti udělá dobře nech mi účet smazat, Je mi to úplně volny a zrovna Ty mi scházet nebudeš po tom cos tu předvedl a je mi u zadku jak si to myslel.
Martin Ma píše:Goesson píše:Martin Ma píše: psát už nic dál nebudu�
A je....dotkl jsem se tě co? Já tady komunikují slušné, tys mě nazvak dementem takže klid kamaráde!
Dá se to napsat i normálně, nehodlám se tady s tebou dohadovat jak v pomocný škole....když ti udělá dobře nech mi účet smazat, Je mi to úplně volny a zrovna Ty mi scházet nebudeš po tom cos tu předvedl a je mi u zadku jak si to myslel.
Martin Ma píše:Kolik ti je člověče? Máš potřebu se hádat....nepisu se zákem základni školy???? Soudě podle tvé reakce....ale děkuji ti vracíš mě do dětských let....pane učiteli on to byl, dejte mu poznámku....já ti dám darebáků, třídní s tebou zatočí?
Řeknu ti dvě věci hochu
1 Trocha slušnosti neuškodí
2 Pokud u přes to budes placat tyhle nesmysly, objednej se k odborníkovi, a ne....s auty to on neumí,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků