PEUGEOT - Majitel Peugeotu

Citroën, Peugeot, Renault

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 12. 12. 2024 12:56

Nj Jirásek :D jak říkala prababička Lojzík Opisovatel, chodil po vesnicích a tahal z lidí moudra; dneska by si jen otevřel tady garáž a solvd.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod metyn 12. 12. 2024 13:33

dneska na ta moudra otevřeš goole nebo požáš goese, ajo, jeho ani vlastně žádat nemusíš :D
metyn
Veterán

Odeslat příspěvekod Martin Ma 12. 12. 2024 14:18

Goesson píše:
Martin Ma píše: psát už nic dál nebudu�

necham ti tedy smazat ucet

A je....dotkl jsem se tě co? Já tady komunikují slušné, tys mě nazvak dementem takže klid kamaráde!
Dá se to napsat i normálně, nehodlám se tady s tebou dohadovat jak v pomocný škole....když ti udělá dobře nech mi účet smazat, Je mi to úplně volny a zrovna Ty mi scházet nebudeš po tom cos tu předvedl a je mi u zadku jak si to myslel.
Naposledy upravil Martin Ma dne 12. 12. 2024 14:31, celkově upraveno 2
Martin Ma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 12. 12. 2024 14:20

metyn píše:dneska na ta moudra otevřeš goole nebo požáš goese, ajo, jeho ani vlastně žádat nemusíš :D

:D
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 12. 2024 17:52

Martin Ma píše:
Goesson píše:

A je....dotkl jsem se tě co? Já tady komunikují slušné, tys mě nazvak dementem takže klid kamaráde!
Dá se to napsat i normálně, nehodlám se tady s tebou dohadovat jak v pomocný škole....když ti udělá dobře nech mi účet smazat, Je mi to úplně volny a zrovna Ty mi scházet nebudeš po tom cos tu předvedl a je mi u zadku jak si to myslel.

Čéče neblázni, brát vážně goese :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 12. 2024 18:00

Martin Ma píše:
Goesson píše:

proc pises kdyz jsi psal ze uz psat nebudes? zitra to arnold smaze
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Martin Ma 12. 12. 2024 20:07

Kolik ti je člověče? Máš potřebu se hádat....nepisu se zákem základni školy???? Soudě podle tvé reakce....ale děkuji ti vracíš mě do dětských let....pane učiteli on to byl, dejte mu poznámku....já ti dám darebáků, třídní s tebou zatočí?
Řeknu ti dvě věci hochu

1 Trocha slušnosti neuškodí
2 Pokud u přes to budes placat tyhle nesmysly, objednej se k odborníkovi, a ne....s auty to on neumí,
Naposledy upravil Martin Ma dne 12. 12. 2024 20:15, celkově upraveno 1
Martin Ma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod puk123 12. 12. 2024 20:15

Už taky goesovatíš.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Martin Ma 12. 12. 2024 20:17

Arnie J
Hele ty čeče�...pokud vtipkuje tak beru, ale já na tyhle vtípky nemám za A povahu a v tuhle chvíli za B náladu, promiň....ono někdy stačí naznačit máme smajlíky přece..
No nic a už opravdu psát nebudu oni to přece smažou...
Pouze teď nevím co se bude vlastně mazat....byla tady výhrůžka smazání mého profilu na popud nEkoho teď zase že se bude mazat vlákno...před tím Modi že se vlak o LOCKNe s čímz jsem souhlasil....doporučím si v hlavičce srovnat co přesně požaduje dotyčný vlastně mazat, přeji ti pěkný večer.

P.S
Za C dotyčného neznám tak jako vy nejsem tady porad, to snad mluví za vše.
Martin Ma
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 12. 2024 20:24

Martin Ma píše:Kolik ti je člověče? Máš potřebu se hádat....nepisu se zákem základni školy???? Soudě podle tvé reakce....ale děkuji ti vracíš mě do dětských let....pane učiteli on to byl, dejte mu poznámku....já ti dám darebáků, třídní s tebou zatočí?
Řeknu ti dvě věci hochu

1 Trocha slušnosti neuškodí
2 Pokud u přes to budes placat tyhle nesmysly, objednej se k odborníkovi, a ne....s auty to on neumí,

kdyz jednou orohlasis ze uz psat nebudes a jsi dospely tak to dodrz. a ne jak decko ze skolky ze se porad vracis. nicmene to uz bude jedno. v systemu nastaveno rano uz tu nebudes.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 12. 2024 20:24

Martin Ma: No já jsem tady admin a neboj, nic mazat nebudu. To byl takový místní humor zdejších štamgastů. Jako kolemjdoucí takové věci bohužel nemáš možnost rozklíčovat, uznávám, že to může být nepříjemné.

goesi dej si pohov :)
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 12. 2024 20:26

Mirek Dušín je ztělesněním kamarádství, čestnosti, upřímnosti, sebeobětovaní se pro druhé a jiných velice kladných vlastností jenž existují. Na druhou stranu nemá rád žádné špatnosti páchané oproti jiným dětem či jeho kamarádům.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 12. 2024 20:30

ano, část mého já je vskutku taková O:-)
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 12. 12. 2024 20:36

Arniho by som nepocuval, pise kazemu novacikovi; ze je admin a neviem co.
Len aby si ziskal hlasy novych volicov.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 12. 2024 20:37

Dloihé Bidlo je přesným opakem Mirka Dušína. Je zákeřný, nepoctivý, rád bije menší chlapce. Říká se mu Dlouhé bidlo z jednoho prostého důvodu, je o dvě hlavy vyšší než ostatní chlapci. Jediná jeho kladná vlastnost, či spíše schopnost je to, že umí rychle běhat, což se mu hodí vždy, když ho chytne sraní…
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka