New Citroen C3

Citroën, Peugeot, Renault

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 10. 2023 09:42

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Hustoles 22. 10. 2023 10:25

Čudný.
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod puk123 22. 10. 2023 14:00

Škatulovitý.

Tradičně ukazují vybavenější verzi, která nebude za avizovanou cenu od. Bude i spalovák. E má levnější baterky, vyšší podlahu uvnitř, a prý kotouče vzadu (spalovák bubny - chápal bych to opačně).
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 22. 10. 2023 18:01

Jo to jsou slušné faily už takhle z výkopu. Hlavně ta vysoká podlaha vzadu, ta je teda fakt moc. Normálně kolena pod bradou.

Dále spalovák má světlou výšku 20 cm a elektro 16 cm. Prostě tam ta baterka trčí pod autem.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod puk123 22. 10. 2023 18:37

A prý nebude tepelné čerpadlo. S těmi zadními brzdami začínám mít pochybnosti, jestli vůbec bude rekuperovat.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 22. 10. 2023 22:20

jaj, tohle vypustili? :-O
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Redlajn 22. 10. 2023 22:21

Ne, to si Arnie vymyslel, protože je tu poslední dobou moc nuda. :D
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 22. 10. 2023 22:57

Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 10. 2023 23:04

MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod MV_cz 23. 10. 2023 06:24

MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod maincoonsback 23. 10. 2023 07:51

Mezi náma...

Ačkoliv je tepelko z principu dobrá věc, tak si nemyslím, že to je přesně to, co rozhoduje u takového elektromobilu u nákupu, či nekupu. V našich zeměpisných končinách.

Je to na poskoky po městě a tam než se tepelko rozběhne a začne pořádně fungovat, tak to stejně pojede půl času na odporový drát. A víc tu kapacitu baterky vyzdime ten samotný fakt že je zima, než to, že to má topit.

Je to poskakovadlo do města. A nevím jestli se to změnilo, ale co si pamatuju z ne moc vzdáleného minula, tak neměli tohle mnohem větší a dražší elektromobily. Ale chápu, že doba pokročila, ale ta cena je hodně limitní.

Myslím že tepelko v základu nemá ani levné MG /docela mne to zaujalo/ a nikomu to nevadí.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 23. 10. 2023 07:57

Tepelko jsem vůbec neřešil. Kolena u brady na zadních sedačkách ano. Svěšenou baterii 4 cm pod auto ano. To jsou věci, co vadí i ve městě.
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod maincoonsback 23. 10. 2023 09:34

Tak vadí ty sedačky, to je neřešitelný. Na druhou stranu pro děcka O.K. Baterie pod podlahou asi tolik nevadí, když jinak je to dost vysoko (lepší než to měla svého času Kuga a to byl jen hybrid), byť je to škoda. Ale někam to dát museli.

Jo... jako, pořád mi přijde, že nejlepší elektromobil v této velikosti je to malé BMW...

Jako u mne ta láska k elektro mobilům kulminovala před časem, teď už to jde jen dolů... Pokud elektro, tak fakt něco této velikosti a jen do města a pokud možno za co nejmíň, protože dřív nebo později tomu odejde baterka a stane se z toho jen drahé blbě použitelné přibližovadlo nejdál do nejbližší vsi.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 10. 2023 12:03

Arnie J píše:Tepelko jsem vůbec neřešil. Kolena u brady na zadních sedačkách ano. Svěšenou baterii 4 cm pod auto ano. To jsou věci, co vadí i ve městě.

Jemu to nevysvětlíš a ostatní mají jasno.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 23. 10. 2023 12:12

Myslíš že Mopsům by to vadilo?
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka