Bylo to na objednávku. Vyhrožovali, že dodací lhůta je cca 2 měsíce.
14.4.2011 jsem podepisoval objednávku a platil zálohu, ve středu 25.5. přišel do Zlína (
kupoval jsem to v UNICARSu) a v pátek jsem si ho odvážel domů.
Minulý týden jsem se stavoval v prodejně, abych zjistil jak to vypadá. Napřed mě napínali, že prý jim zrušili dodávku asi 2 vozů, co měli objednané pro zákazníky. Že továrně ve Francii nepřišly nějaké díly z Japonska (ovládání oken ...). Ale že ten můj už je vyrobený a už jede do ČR. Že je to takový atyp (nevím proč), že ho radši vyrobili.
Prý si do C3 snad nikdo nedává 1.6 motor a automat tam prý snad ještě neprodávali.
-- 28. 5. 2011 13:17 --Co se týká spotřeby, při jízdě mimo město (
a dědiny) to kolísá od 0 do 5 litrů na 100. Když jsem se rozjížděl na křižovatce a chtěl jsem to rychle rozjet, bylo tam přes 25 litrů na 100.
Jinak při předjíždění, nebo když chci zrychlit tak to vyletí na 9, 12, 15 litrů a hned zase dolů.
Když jsem do toho poprvé sedl, bylo tam najeto 29 kilometrů a průměrná spotřeba asi 25 litrů. Teď mám najeto něco málo přes 100 a průměrná spotřeba 7,9
Dneska moc nejezdím, protože prší. Musím počkat, až bude pěkně. S takovým krásným autem se bude jezdit jen na veliký svátek. Ještě si musím koupit nějaký veliký klobouk.