Ja nevim, tady se porad resi, jak je v MIII malo mista a jak neni vhodny pro rodinu. Pokud clovek nepocita, ze to auto bude mit do 18 roku kazde ratolesti (ale klidne 15), pak si myslim ze pri dvou detech je tam mista habakuk. 3 uz by se tam pravda popraly. ale to v kazdem aute teto kategorie. Nikdo mi nenamluvi, ze v nejakem jinem aute teto kategorie to bude o tolik lepsi. Vzdy to bude neco za neco. Bud maly kufr, nebo malo mista jinde.
Ja jsem narostl pomerne slusne a kdyz ridi manzelka a ja jsem vzadu s deckem, mam mista na rozdavani. A stejne je to naopak. Takze pokud nekdo chce v MIII vzadu vozit 3 dospele lidi, ma urcite problem. Ale pro dve deti do 10 let, nebo dospeleho s ditetem podle mne zaden problem (s pohodlnou rezervou).
A ted z jineho soudku, dootaz na dalsi majitele MIII. Nedavno jsem se rozhodnul zavezt auto na mycku (predtim se mylo rucne doma, kdyz byl cas), ale jeste nez jsem zajel dovnitr jsem zjistil, ze nesundam antenu

Proste nejde a nejde. Silou to samozrejme zkouset nechci. Tak nez skocim do servisu, zeptam se mistnich majitelu, jak jsou na tom s antenou oni? Jde vubec sundat? Podle mne by mela jit, ale mi teda nejde ani omylem.