od Mégy 27. 4. 2009 20:13
Jo, díky za vaše info. Asi mi to ulehčí rozhodování. Ty jízdní vlastnosti, hlavně jak to sedí na cestě, to mě tedy dostalo. Je fakt, že jsem si zatím vozil zadek jen ve škodulách 120 - přes fabku a Octavia, ale to se můžou Škoduly... Trochu mě jen trápí ten "předsuvník", který se tady na fóru hodně propíral a lehce jsem byl zklamaný místem na zadních sedadlech (no, sedět tam budou v 99% děcka) tak to až tak moc neřeším, ale kdyby žena tolik netlačila, že musíme letos na dovolenou, tak bych to s tou naší feldou 1,9D ještě nějak odhrkal, ale mám obavy, že by nás, jak na potvoru, už někde nechalo čerpadlo. Chuděra už má za sebou 320 tis. (a čert ví jestli ne víc) a kolem 1500 - 2 tis. otáček to nějak divně kucká ! Jinak by se mi asi líbil M III v kombálu, v té HNK barvě + příslušenství Kit sport, to vypadá dost dobře !!! Díval jsem se na stránky renault.pl a ti "juzci" už mají dokonce v nabídce i motorizaci 1,4 Tce. Co vy na tento motor ? Je to asi podobné jako 1,4 TSI u fauvéček, že ? I tuto motorizaci bych u rencků zkusil, ale je to zase agregát navíc, který by se mohl po...tentovat, tak jako u většiny přeplňovaných motorů, že ? Poraďte, určitě máte spoustů zkušeností a postřehů. Rád si počtu. Dík.