Ja jsem prave koupil MIII pro rodinu a i kdyz za mnou neni prilis mista, podle mne tech 5-6 let nez dite povyroste (i v pripade dalsiho) to bude uplne stacit. Oktavka to neni, ale co do vybavy a vykonu jsem maxilmalne spokojeny. Doufam ze i co do vydrze a bezporuchovosti bude OK.
Po ceedovi jsem koukal taky, ale v dobe kdy jsem objednaval MIII, byl v priblizne stejne vybave zhruba o 100k drazsi a nechteli slevit

A ani oktavku ve stejne vybave bych za tu cenu taky neporidil. Dneska se ceny pohly, ale MIII porad vychazi oproti konkurenci velmi dobre. A jestli jsem doted o renaultech moc neuvazoval, ted jsem rad ze jsem MIII videl a koupil. Zeptejte se mne tak za rok, jestli jsem jeste porad happy

BTW, co je fakt super je to radio se zabudovanym USB a BT (za priplatek). V USB modu se to ma rado i s ipodama a to fakt potesi. A s BT ziskate i zabudovane handsfree (to jsem jeste nezkousel). Jestli si MIII konfigurujete, tak si ten Arkamys s USB a BT urcite zaskrtnete. Pokud mate nejaky mp3 prehravac, na dlouhe cesty to ocenite. Uz zadne hrani si s napalenym CD-ckama a kazetovyma adapterama