Renault Megane III

Citroën, Peugeot, Renault

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Mirecba32 19. 3. 2009 08:55

goes píše:mas nejakou nemoc tlacit vetsi auta? proc? ne kazdy touzi po vetsim aute. Ja za nizsi stredni dma kline i mega, protoze mi staci, ale chci mit motor a vybavu.

no ja sa nehadam, kazdy ma svoje priority. Bol to len moj nazor. Tiez ma stve ta rozdielna politika, kde ti jednoducho ine ako DCI neponuknu ked chces vykon. Ale o tom je zivot :-)

a ked uz mozem poradit, naucte sa madarsky a 3dv verzia by vas mohlo stat v "top" vybave 420tkc + prihlasenie :-)
Mirecba32
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondras85 20. 3. 2009 07:46

Nebo se kouknout po jiné značce než po "kosočtverci"
Nesnáším zimu,sníh,břečky,sračky...
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 22. 3. 2009 11:32

Myslíš třeba po Seatu v HTP? :hm
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod tom.cz 29. 3. 2009 21:38

MIII Coupe jsem viděl akorát na fotkách a dost se mi líbí. Jsem zvědavej až ho uvidím naživo. MIII 5D se mi totiž na fotkách moc nelíbil a naživo byl v pohodě.
tom.cz
Nováček

Odeslat příspěvekod MirecBA 6. 4. 2009 08:11

Mne sa na MIII trosku nepozdava z istych uhlov predok. Inak fajn :-)
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod Ondras85 6. 4. 2009 08:37

Mr.Semtex: ne,třeba po Fiatu nebo Fordu,ale rejpnout sis musel,to je jasný :-)
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 6. 4. 2009 08:42

Ondras85: Já rejpu rád.. :D

Ale pravda je, že ani Fiat, ani Ford tak dobrý poměr cena/výbava/výkon teď právě nenabízí..
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod Ondras85 6. 4. 2009 09:06

Akorát se vzadu nedá sedět-za průměrně rostlým řidičem.A taky mě vadí na můj vkus až moc měkký sedačky
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 4. 2009 09:09

Ondras85 píše:Akorát se vzadu nedá sedět-za průměrně rostlým řidičem.A taky mě vadí na můj vkus až moc měkký sedačky

tedy merim zhruba co ty a poradne si nesednu za prumerne vzrostlym ridicem v zadnem voze nizsi stredni tridy. Zda mi cyhbi 3 cm, nebo 4 cm uz je pak jedno. Rozdily blizke nule. Sedacky jsou takove, jake si clovek koupi :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Ondras85 6. 4. 2009 09:18

Goes: není pravda...třeba mezi Ceedem a MIII je rozdíl značný..Totéž se dá říct třeba o Leonu,nebo Golfu.Ty auta nejsou větší,ale mají jinak řešený interiér-posez za volantem,palubku..MIII má velkej kufr,ale na místo pro pasažéry vzadu se jaksi zapomělo.Třeba GVI nebo Leon představuje kompromis,ale na rozdíl od MIII se vzadu rozhodně sedět dá
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 4. 2009 09:21

Ondra: a takovy dotaz. Jak casto vozis sam sebe vzadu? Jste nyni dva, nez budete ve vetsim poctu dospelych lidi, tak uz bude auto sesrotovane :) Neresit jenom nedulezite veci?
anonymni

Odeslat příspěvekod Ondras85 6. 4. 2009 09:26

Jasný,to je pravda,ale jak už jsem dříve zmiňoval,malý auto mám teď a nevidím důvod si koupit zase auto,do kterýho se jakštakš posadím pohodlně jen já a spolujezdec,to si raději nechám to co mám
Ondras85
Inventář

Odeslat příspěvekod MirecBA 6. 4. 2009 09:28

goes: staci ked mas dieta a potom uvidis. Ono si to u nas na seba zobrala, ze jej to miesto staci. Takze mala sedi za nou, za mna sa dieta nevojde. Jednoznacne je v MIII vzadu malo miesto navzdory velkemu razvoru. Blbo riesenie na ukor niecoho. Ono oproti M II je aj predna cast rosku vacsia. Ale to auta ma aj dost kladov oproti MII . Idealny bude asi kombik :-) . Tak akurat. Sedel som v Aurise, Tiide a s MIII sa to neda porovnat. V tych autach je daleko viac miesta na nohy. Mozno je to aj vyskou a inym posedom. MIII je trosku o kompromise. Az na tu turbodieru :-(
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod odklizec 6. 4. 2009 10:48

Ja jsem prave koupil MIII pro rodinu a i kdyz za mnou neni prilis mista, podle mne tech 5-6 let nez dite povyroste (i v pripade dalsiho) to bude uplne stacit. Oktavka to neni, ale co do vybavy a vykonu jsem maxilmalne spokojeny. Doufam ze i co do vydrze a bezporuchovosti bude OK.

Po ceedovi jsem koukal taky, ale v dobe kdy jsem objednaval MIII, byl v priblizne stejne vybave zhruba o 100k drazsi a nechteli slevit ;) A ani oktavku ve stejne vybave bych za tu cenu taky neporidil. Dneska se ceny pohly, ale MIII porad vychazi oproti konkurenci velmi dobre. A jestli jsem doted o renaultech moc neuvazoval, ted jsem rad ze jsem MIII videl a koupil. Zeptejte se mne tak za rok, jestli jsem jeste porad happy ;)

BTW, co je fakt super je to radio se zabudovanym USB a BT (za priplatek). V USB modu se to ma rado i s ipodama a to fakt potesi. A s BT ziskate i zabudovane handsfree (to jsem jeste nezkousel). Jestli si MIII konfigurujete, tak si ten Arkamys s USB a BT urcite zaskrtnete. Pokud mate nejaky mp3 prehravac, na dlouhe cesty to ocenite. Uz zadne hrani si s napalenym CD-ckama a kazetovyma adapterama ;)
odklizec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 6. 4. 2009 11:02

Národ vychovaný Octávií I nemůže mít nikdy málo místa vzadu.. 8-)
Mr.Semtex
Hodnostář

Předchozí stránkaDalší stránka