Fiat Bravo II.

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 18. 1. 2011 12:21

Malcolm: T-jet přímý vstřik nemá.... (jen technická ;-)
Wollf: tak jistě, kdybych dnes vybíral auto, tak za ty prachy, co jsem dal za Bravo (těch 450 nebo kolik) bych mohl mít větší, komfortnější, prostornější a stejně vybavenou Deltu. Holt trh se vyvíjí a ceny jsou jinde.... (paradoxně kdybych chtěl dnes to samé Bravo jako mám už dva a půl roku, tak bych tu cenu asi dostal velmi podobnou.... což je, jaksi... no...)
Skladová Delta (ikdyž jen se 120k) kolem 400tkč je podle mě výborná nabídka (která tady v ČR nikoho nezajímá :-)
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod m4lcolm 18. 1. 2011 12:28

A to mám brát jako výhodu? :hm
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 18. 1. 2011 12:31

ne, jen že jsi v té souvislosti psal, že benzíny s přímým vstřikem se hůř zahřívají.....
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod wolff 18. 1. 2011 13:06

V době, kdy sme brali bravo (tedy před 2,5 lety) Delta tady prostě nebyla. Mimoto se servisním zázemím, které Fiat tehdá měl a vlastně pořád má pro Lancii, bych si koupi Delty i tak rozmýšlel. Je fakt, že takové Bravo jako mám dnes vlastně už ani nekoupíš a asi by stálo i víc než podobná Delta (ceníkově). Ale to je jedno. To, že se Bravo prodává tak jako prodává tak nějak skoro chápu, ale nechápu, že aspoň ty skladovky Delty nejdou líp na odbyt )apoň tam kde je servisní zázemí). Za ty peníze lepší auto prostě nekoupíš (přeci jen je větší a pohodlnější než Bravo a při tom ještě použitelná ve městě ale už dost pohodlná i na delší cesty s rodinou). I kdyby ses rozkrájel. Tomu autu se dá vytknout snad jen pseudo názory na podvozek a podobně, při tom ani to Bravo nemá nějak extra špatný podvozek (minimálně v provedení sport). Ale díky koncernu a pisálkům má dnes spousta místních respondentů pocit, že s autem bez víceprvku nemůžou na silnic... a při tom my dva víme, jak ty auta na tom jsou.
Energetické audity, posudky a termovize (viz. Avatar)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 1. 2011 13:06

wolff: klid, koupě koncernu je nepravděpodobná ;-) (jediné co mě láká je A5) ... myslel jsem libovolný malý turbobenzín
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 18. 1. 2011 14:25

no proto ;-)
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 20. 1. 2011 20:56

když jsme v tom, nevíte někdo o nějakém výhodném Bravu na prodej? nové nebo skoro nové ... motor nejlépe T-Jet

rodičové shánějí nový povoz místo Stila
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Marvin_z_Atlantidy 20. 1. 2011 21:57

Beaumont píše:
T.E.CH píše:Apropo jak je to T-Jetu s rozvoďákem, je tam řetěz, či řemen?...případně kolik stojí vyměna a v kolika se mění?

Nerad bych se mýlil, ale mám dojem že Fiat používá řemeny ve všech svých motorech už někdy od 60. let. Na žádný Fiat s řetězem si nevzpomínám.

AR 159 2,2jts ?
Marvin_z_Atlantidy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 20. 1. 2011 22:07

tak to je ovšem Fiat jak vyšitý....
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod Dix_ 20. 1. 2011 22:53

Arnie J: Koukni se do Srba servisu,jeden tam měli.Je tam v bílé Formula T-Jet 88 KW.

Více na www.srba.cz
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod stenly 20. 1. 2011 23:18

Beaumont píše:
T.E.CH píše:Apropo jak je to T-Jetu s rozvoďákem, je tam řetěz, či řemen?...případně kolik stojí vyměna a v kolika se mění?

Nerad bych se mýlil, ale mám dojem že Fiat používá řemeny ve všech svých motorech už někdy od 60. let. Na žádný Fiat s řetězem si nevzpomínám.

900ohv - donedávna v seicentu, předtím v Unu, 127, 850S .... :-)

a ted si nejsem jistý, do 131Mirafiori se myslím montoval 1,6 ohv ještě v 1980

jinak mě taky nic nenapadá

-- 20. 1. 2011 22:23 --

Arnie J píše:když jsme v tom, nevíte někdo o nějakém výhodném Bravu na prodej? nové nebo skoro nové ... motor nejlépe T-Jet

rodičové shánějí nový povoz místo Stila

koukni na inzerci, myslím sauto nebo cars, dneska jsem tam viděl luxusni zánovní 1,6 jtd, za 275, někdo v Rokycanech to prodává.

T jet je gut, ale bere 8. Tuto vezme o 2 míň. A nemusíš se furt krotit. Starej bude spokojenej .-)
Auto má bejt italský a na naftu :-)
stenly
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 21. 1. 2011 08:12

Dix: Díky, je tam.

stenly: Z vlastní zkušenosti vím, že chrochta to auto naprosto degraduje, odhlučnění je na nulové úrovni, zní to jak traktor. Po přesednutí z T-Jetu (=šepot květin) to byla normálně rána do uší. No a naši moc nenajezdí, takže ta spotřeba nehraje takovou roli. Ale jinak by to nebyl špatný kauf :)
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod bohys 21. 1. 2011 09:32

Zkus zavolat do Ostravy do AF Centra. Mají tam plný dvůr nových Brav
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120k Dynamic - blue symphony
LG KF510
bohys
Nováček

Odeslat příspěvekod wolff 21. 1. 2011 09:38

Citace z jiného internetové periodika (z testu) od taky motoristického novnináře:

Tentokrát jsem ale k foukané dvanáctistovce nepřistupoval se skepsí. S motorem jsem se seznámil již několikrát a třeba pod kapotou Škody Fabia 1.2 TSI ukázal, že v nejsilnějším provedení s výkonem 105 koní dokáže s populárním hatchbackem zahýbat velmi slušně. Překvapil mne ale i ve Volkswagenu Golf a také ve Škodě Yeti, kde jsem si ho, a teď si sypu popel na hlavu, nejprve spletl s nějakou lepší a kultivovanější verzí motoru 1.8 TSI. Jistě, na dálnici jsem pak už poznal, že se vpředu ukrývá něco trochu menšího...​

Pánové já nemám co dodat. Tito pánové definuji kvalitu a úroveň aut.
SEM KLIDNÝ.
:D :tleskani
Energetické audity, posudky a termovize (viz. Avatar)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 21. 1. 2011 09:47

jo jo, taky mám káru od nich a byli OK a ceny supr ;-)
Mr. Murphy
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka