Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
do jaký hadičky? o co jde a co to znamená?stenly píše:kdybys viděl, jakou rychlostí vlítne nafta do tý průhledný hadičky připojený na přepad u zánovního bramboráku
jak se poznají pokažené vstřiky? přestane to jet? včera mi to samo od sebe chcíplo, tak se ptámDobrý duch píše:na firemni 320d se menily dva vstriky v 290tkm
Arnie J píše:do jaký hadičky? o co jde a co to znamená?stenly píše:kdybys viděl, jakou rychlostí vlítne nafta do tý průhledný hadičky připojený na přepad u zánovního bramborákujak se poznají pokažené vstřiky? přestane to jet? včera mi to samo od sebe chcíplo, tak se ptámDobrý duch píše:na firemni 320d se menily dva vstriky v 290tkm
Mr. Murphy píše:tak můj Emotion to má(ověřil jsem že se to hýbe a vrátil to do původního nastavení....)
Jinak taky moc nechápu, proč to nemají v základu.... těch šest stovek je vyloženě trapných.... (ikdyž na druhou stranu, možná nejsem jediný, kdo tuhle věc nevyužívá a ani neví, jestli tam je nebo ne....)
Tommmek píše:Hele jak se jmenuje ta funkce, když projíždíte zatáčkou, tak se zapne mlhovka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků