Fiat Bravo II.

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tarwas 20. 4. 2010 15:33

wolff píše:A nutno podotknout, že bez mého přispění.. ;-)

ty tvé jsou přes tři řádky, tak je většina ani nečte :D
Tarwas
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod gewehr 20. 4. 2010 15:41

a niektori ich ani nevidia ;-)
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod -pb- 20. 4. 2010 21:16

Mr. Murphy píše:Já tvůj výběr nezpochybňuju a nechci nikomu kazit radost, ale za těch nějakých 420 co jsi dal za Golfa jsi mohl u Brava mít Emotiona asi i se 150k.... Čili o dvě třídy silnější motor a stejnou výbavu (a nebo to koupit se 120k a mít to ještě levněji než toho Golfa).

Problém Fiatu ČR je, že umí prodávat maximálně výbavu dynamic, když jsem měl zájem o emotion, tak se na mě koukali, jako kdybych snad byl divnej. Dynamiců maj na skladě tři *****, ale emotion jen jeden v ČR a ten snad ani nechtějí prodat. Pokud by mi nabídli emotiona 150k za 420, tak bych ho koupil.
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Ungaro 20. 4. 2010 23:08

Jsem majitel Fiatu Bravo 1.4 16V 90k cca měsíc a přítelkyně má cca rok VW Golf VI 1.4 80k. Už naprvní pohled je zpracování golfu o něco lepší. Plasty lépe sedí, celkové provedení auta je opravdu povedené, každý detail dotáhlý do konce.S přítelkyní oba víme na co auto potřebujeme, nikdy víc než 2 nejezdíme, takže jestli jsou zadní sedačky méně pohodlné - zajímá to někoho? Jízdní vlastnosti jsou u obou aut hodně podobné (nejsme žádní závodníci, jízdní komfort po městě je srovnatelný, v Bravu se jezdí možná o poznání líp díky slušnému posilnění volantu a dobré zpětné vazbě). Zatím z Brava nemám moc poznatků, naježděno lehce nad 3000km ale už teď musím říct, že to je velmi slušné auto. Designově se mě líbí víc než Golf, je to větší stylovka a rozhodně jich nejezdí moc, takže auto si i po 3 letech prodejů drží jistej punc exclusivity. Samozřejmě, pro jisté lidi je Golf větší frajeřina a rozbuší srdce nejednoho teenagera, ale Bravo je Bravo.
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod sparrow75 20. 4. 2010 23:28

:tleskani :tleskani
Mello je jediný,Mello je naše internetové slunce,Mello je náš bůh
a proto modleme se společně Mello náš jediný na nebesích.
sparrow75
Missák Garáže 2010

Odeslat příspěvekod MELLO 20. 4. 2010 23:29

:hm
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 21. 4. 2010 06:39

-pb- píše:Pokud by mi nabídli emotiona 150k za 420, tak bych ho koupil.
No jo, oni jsou v tomhle prostě mimo....

Já mám Emotiona 150k kupovaného před rokem a půl (takže v době, kdy ceny aut byly ještě někde úplně jinde) za 450 a to měl za 10tkč příplatkové kola. Takže reálně jsem to auto koupil za 440. Ano, byla to skladovka, ale prostě když za tuhle cenu mohli prodávat před krizí, tak proč v důsledku toho jak ten trh vypadá nemůžou slevnit ještě 20 tyček?

Taky to moc nechápu.... Kdyby dali třeba Emotiona 120k za 399 tisíc a udělali tomu trošku promo, tak.... No ale to fakt nemá cenu řešit....
Mr. Murphy
Inventář

Odeslat příspěvekod wolff 21. 4. 2010 07:35

...tak ono se dá sehnat... ;-)
Ale chce to hold heldat a shánět.
Já doporučuju AF Centrum...
Energetické audity, posudky a termovize (viz. Avatar)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Lukino 21. 4. 2010 07:36

Ungaro: Celkem pekny souhrn, jen me zarazilo, ze nekdo hovori ve vztahu k rizeni o nejake zpetne vazbe u Brava. To bylo jedno z nejgumovejsich rizeni, co jsem kdy ridil, o CITY rezimu nemluvim. Netvrdim, ze je to na zavadu, 90% ridicu to neresi, ale zpetnou vazbu jsem tam proste nezaznamenal.
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod wolff 21. 4. 2010 07:44

A jen tak mezi nama...
V Golfu ano?

Jako Sport má jiné řízení (přeci jen to je i poznat), ale tudlevá sem omylem vymetl jednu díru a dostal sem do ruk takovou ranu, že mě z toho večer brněly ruce (auto to přežio asi bez úhony), nicméně ta gumovost tam asi nebude tak strašná... Já osobně ji teda nepozoruji. A nepozoruji ji ani u F 500 (které má taky režim sport a ne City). Teda, aby yblo jasno, nevím jak je to u Fiatů s režimem City, nějak si to neuvědomuji, doma to nemám.

Já prostě v tomto konkrétním případě budu stále tvrdit to, že je to výmysl novinářů, kteří jsou u nás prostě zvyklí na koncernový auta (co si budem povídat, kolik z nich má jiné než koncernové auto i jako soukromé auto nebo služební) a jsou na to řízení prostě ZVYKLÍ. Pro mě je naopak koncernové řízení tuhé, nepřesně atd (samo se nedá zobecňovat, bavím se o běžné konfekci)..., ale prostě vím, že je to o zvyku... a nepíšu všude, jak to stojí za ho..., ale úplně v tomto kontextu prostě Ungarovi rozumím a chápu to...

Chápeš Lukino co tím myslím?
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod m4lcolm 21. 4. 2010 07:46

Jestli si wolff mysli, ze je nekdo z Prahy zvedavej na to shanet auto nekde v Brne nebo Ostrave, tak je krute na omylu. Takovych blatznu je minimum...
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lukino 21. 4. 2010 08:06

wolff: u golfu tez zadna slava, ale precijen lepsi, ale o to nejde... Jel jsem s nekolika bravy a vzdy naprosto stejny synteticky pocit v rukach. Jako kdyz vymetes diru a ta ti pohne rizenim, nezlob se na me, to nema s citlivosti a zpetnou vazbou nic spolecneho, to se prenese raz a pricne sily do celeho rizeni a pohne to jakymkoliv volantem. Rozhodne to neni vymysl novinaru, troufnu si tvrdit, ze citlive rizeni poznam, samozrejme nikdo nepotrebuje v nizsi stredni takove rizeni, aby skrz volant poznal, po jakem druhu asfaltu jede, ale alespon nejaka znamka zivota by tam byt mela.

-- 21. 4. 2010 09:08 --

m4lcolm píše:Jestli si wolff mysli, ze je nekdo z Prahy zvedavej na to shanet auto nekde v Brne nebo Ostrave, tak je krute na omylu. Takovych blatznu je minimum...

Ja treba jo, ale zalezi na tom, co kupujes... Fabku za par susnu asi koupis za podobny prachy vsude, ja nakonec budu asi toho Golfa brat v Olomóci.
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod OldaRiha 21. 4. 2010 08:13

wolff píše:...tak ono se dá sehnat... ;-)
Ale chce to hold heldat a shánět.
Já doporučuju AF Centrum...

Mě udělali osbně perfektní nabídku v NORDEX Český Těšín, ale bral jsem jsem "social edition" s klimou..

Jinak nyní je již v prodeji nové Bravo serie 01, takže ceny série 00 jsou opravdu proklatě nízko!!

A dá se s nimi hlavě dohodnout..
Bravo II 1.4 16V 90k active PLUS (ICE), Slonová kost Spiritual, Textil Axel - šedý, 16" FIAT ráfky z lehké slitiny - 14 paprskové
OldaRiha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wolff 21. 4. 2010 08:35

Lukino píše: Fabku za par susnu asi koupis za podobny prachy vsude, ja nakonec budu asi toho Golfa brat v Olomóci.

U Honzíka... :D
Dobrý výběr... ;-)
8-D
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Mr. Murphy 21. 4. 2010 08:38

Wollfe změň si podpis, Boleslav v lize zůstala.... :-)
Mr. Murphy
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka