Fiat Bravo II.

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 22. 1. 2016 11:30

maincoonsback píše:Á Malcolm tady zná všechny osobně a zase perfektně poradil.

P.S. Vzhledem k tomu, jak se u Brava do všeho v motorovém prostoru blbě leze (notabene u nafty), tak bych se na to asi sám vybodl to dělat.

Pokud bys chtěl, jak budu doma, mrknu do originálního e-Learnu, a pokud tam k tomu něco bude můžu ti přes SZ poslat odkaz jak na to. Pokud ti to pomůže.

Bohužel ty rady a postupy jsou tam hodně strohé, předpokládají elementrání znalosti dané věci. Ale možná tam bude napsané aspoň jak a čím to vytáhnout, a co případně oddělat.

Tak se rozepiš, kdo tu má Bravo se stejným motorem (1,9 JTDM).
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod maincoonsback 22. 1. 2016 12:22

Jediné co mne na tvém inteligentním příspěvku hodně potěšilo je to, že ti muselo (předpokládám) dát min. pár minut práci v Lubrových příspěvcích, než si tuhle kravinu odeslal najít, cože on to vlastně má za motor (ve výběru bylo více alternativ - 1,6,ale i 2,0), než sis dovolil tuhle hovadinu napsat.

Ostatní bez komentáře (např. Bravu notabene 1,9 si psal ty, nikoliv nikdo další, 1,9 byly v SAABech, Opelech....).
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 22. 1. 2016 12:26

maincoonsback píše:Jediné co mne na tvém inteligentním příspěvku hodně potěšilo je to, že ti muselo (předpokládám) dát min. pár minut práci v Lubrových příspěvcích, než si tuhle kravinu odeslal najít, cože on to vlastně má za motor (ve výběru bylo více alternativ - 1,6,ale i 2,0), než sis dovolil tuhle hovadinu napsat.

To je tvůj klasický problém - ty u každého očekáváš, že je stejně hloupý jako ty. Bohužel, opak je obvykle pravdou. Mám dobrou paměť a na jeho anabázi se skladovým Bravem, které bylo už při prodeji místy rezavé, si dobře pamatuji.
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 1. 2016 12:59

:D :tleskani
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 22. 1. 2016 13:01

Moc se nesměj, už píše údernou odpověď :D
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 1. 2016 13:01

JA vim a už se těším :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 22. 1. 2016 13:01

:D
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod maincoonsback 22. 1. 2016 13:18

Pokud si někdo pamatuje 6 letou záležitost z pohledu osobního života na bezvýznamné diskuzi týkající se určitého auta, či značky, jedná se dle mého názoru o obsesi a s chytrostí a nebo hloupostí to nemá nic společného.

Chytrý člověk (což jsem u Malcolma předpokládal) si bezvýznamné věci nepamatuje, ale ví kde je případně hledat. Tuto schopnost jsem omylem u Malcolma předpokládal. Omlouvám se za můj chybný předpoklad, Malcolm je prostě jen nemocný (pravděpodobně forma poruchy autistického spektra).

Omlouvám se velký Aštare, to jsem opravdu netušil.

Stydím se. :-( , že jsem to nepoznal.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 22. 1. 2016 13:20

U Wolffů doma se chytrý člověk pozná tak, že si věci nepamatuje a neví, kde je hledat :D
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod maincoonsback 22. 1. 2016 13:32

Mám dobrou paměť a na jeho anabázi se skladovým Bravem, které bylo už při prodeji místy rezavé, si dobře pamatuji.
„Pokud si někdo pamatuje 6 letou záležitost…Chytrý člověk (což jsem u Malcolma předpokládal) si bezvýznamné věci nepamatuje, ale kde je případně hledat.“
„U Wolffů doma se chytrý člověk pozná tak, že si věci nepamatuje a neví, kde je hledat“

Já se fakt stydím, mohlo mi to prostě dojít dřív, z...ý anonymní prostředí, tohle se mi nestává, že nepoznám postiženého člověka.

Aštare, všechno dobrý, máš pravdu, omlouvám se ti.
:-S
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 22. 1. 2016 13:35

Já jen že si nevidíš do huby. Snad tu není diskuze, kde by sis nenaběhl na vidle tím, že argumentuješ nesmyslem, který jsi mohl snadno ověřit, a teď najednou se podle tebe chytrý člověk pozná tak, že si nepamatuje, ale umí najít. Takže z toho vychází, že jsi hloupý podle mých i podle svých vlastních kritérií... ;-)
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod maincoonsback 22. 1. 2016 13:40

ANO
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Lubro 22. 1. 2016 13:44

Asi jsem to zde neměl řešit...Nicméně uživatel Aštar_Šeran má velmi dobrou paměť na ty mé "anabáze" s některými zrezlými díly v rámci koupi nového-skladového vozu. Ale nakonec jsem s tím Bravem II vydržel skoro 7 let jezdit...Upřesním (přiznávám, to jsem zapoměl) uvést, že mám 1,9 D Multijet, 1910 ccm, 88 kW. A cíl mé otázky byl, abych se dozvěděl jaké nářadí použít, co sundat, vyndat, odšroubovat, jak dlouho ho zhruba trvá, atd., tj. nějaký stručný návod a nikoliv se dozvědět informaci, že to dělají v servisu...Toť vše.
Lubro
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 1. 2016 14:03

A servis si zkusil?
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 22. 1. 2016 14:07

Ten odkaz tam máš od uživatele Lacomme, ten postup je tam pěkně popsaný a vypadá to, že žádné nářadí extra potřeba není (práce na 5 minut). A dodržel bych přesně ty rady, které tam píšou, abys tu starou žhavičku nezatrhl a nezalomil (někdy se stane, ale spíš u starších aut).

Možná, jestli si na telefonu, tak to v tom balastu některých uživatelů zapadlo. Pokud se někde zadrhneš, tak mi pošli SZ a pošlu ti ofic postup. Večer budu u PC, kde to mám.
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka