Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jelass píše:maincoonsback píše: V Itálii je nepoměrně kvalitnější benzin než u nás.
a tráva zelenější, nebe modřejší...
maincoonsback píše:My češi se ale můžeme klasicky ujišťovat, že máme lepší pivo... a hezčí holky... a kvalitnější německý auta...
eLzyx píše:maincoonsback píše:My češi se ale můžeme klasicky ujišťovat, že máme lepší pivo... a hezčí holky... a kvalitnější německý auta...
proti Italům rozhodně. Ale proti Němcům bych si tím nebyl tak jistý. Piva mají také dobrá, ženský fešný a německý auta si taky asi pro sebe umí vyrobit lépe.
eLzyx píše:asi jiná odrůda a modřejší nebe může být způsobené nadmořskou výškou, případně možná i jinou zeměpisnou šířkou (jiný úhel planety vůči slunci)
maincoonsback píše:... Mimoto si neumím představit Itala jak pobíhá kolem svýho auta a 15 minut tankuje (myslím, že to by na jihu neustálao ani auto a ani ta benzinka)...
maincoonsback píše:Piva mají klasická europiva... weissbíry mi nic neříkají a ženské? Na proplesknutí a prasárny fajn, jinak ani rana... Ne ne ... v tom co sem psal jsme špička (byť sem to myslel samozřejmě jako fór)....
gewehr píše:Jasne, za všetko môže benzin. V iných autách síce funguje bez problémov ale punto je taký klenot, že má právo byť vyberave. Zas jedna wolffovina na svete.
MV_cz píše: že jsem zarazil pistoli do nádrže kam až to šlo a pokud jsem zmáčknul nadoraz, rovnou ta pistole vypla.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků