tslany: aveo bude proste jako vikendovka, na okruhy apod.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
maincoonsback píše:Tak mi s Goesem byli vždycky kamarádi, jen teď mi je blíž (což je pochopitelné)...
Ale není to "jen" tím, že by koupil Maserati..., já mám pozitivní přístup ke každému, kdo při koupi auta (ale třeba i nemovitosti koupí něco jiného než podnikatelské baroko) prokáže koule a vkus..., tohle je mi prostě blízké, bez ohledu na značku... To, že mi je FCA nejbližší neznamená, že se mi líbí auta jen od nich...
Byť třeba Miromen je pořád stejná trula (pro mne) a Ford nemusím úplně nejvíc, taky je mi teď sympatičtější..., protože... ať si kdo chce co chce vykládá, koupě auta do jisté míry prostě vyhadřuje to, kdo je jaká osobnost, jakou má odvahu a povahu a do jaké míry se nechá ovlivnit okolím...
A popravdě... Goes všem teď vypálil rybník (i také díky tomu, že na to má, o tom není pochyb a já mu to přeju), ale to není hlavní argument... On mohl koupit cokoliv z D3, ale právě díky tomu, jaký se nakonec ukázal chlapák (a tady se to myslím hodí) koupil to co koupil... a to obdivuju a to se mi líbí... Když by bylo víc takových lidí, nebyl by svět tak "šedý" a to je to co NEMÁM RÁD...
tslany píše:No jestli 10 let nevím, teď je 2015, a na fotce to vypadá že je FL, to se dávalo až 2006, ne? Nebo už 2006?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků