Mr. Murphy píše:Goes: jo to už jsme tady řešili že PHEV který si v zimě startuje fosil je fakt krám.... Můj Superb tepelko nemá a v zimě žere jak prokoplej... ale na mojich pár km do práce to stačí a dál to neřeším. Jasně že kdo by s tím měl jezdit třeba po Praze nějaké delší trasy tak by mu to vadilo. Nevím kde to info o tepelku dohledáš, jestli to někdo v ceníku uvádí nebo ne.
Redlajn: no můžu to srovnat třeba s tím Supem co mám a tam ten rozdíl 80 koní fakt poznat byl (i když určitě ne celých 80 koní). Přišlo mi to dynamikou podobný třeba 200k Giulii, která jede pěkně (a je o nějakých 200kg lehčí). Řízení se mi taky zdálo OK, byť zase, Giulia je jinde. ale jako jo, mám Italy rád tak tam podvědomě vždycky hledám to lepší
Jo, ok. Pozitiva bych tam klidně našel. Já obě auta jezdil po sobě a jako daily je Miata. A do Giu jsem sedl a hned jsem se cejtil jako doma. Řízení jak Mazda, nebo moje starý italský vraky. (156 a 147 s podvozkem a Brera)
Tonale vůbec.
Jako ve srovnání třeba s Konou asi lepší. Ale už nevidím důvod připlácez víc než pár procent. Prostě nejezdí na první dobrou jak Alfa.
A už to že ti to přijde jako Giu s 200k, když má mít mnohem víc a v běžným životě bude rozdíl větší, protože větší rychlosti než v testu.
Každopádně pokud to vychází +- v mezích ceny, určitě fandím v koupi Tonale. Alespoň je to hezký na SUV.