https://www.sauto.cz/osobni/detail/alfa ... /206583201No jako třeba tady se mi cena už i líbí a auto taky moc pěkný. Nemám tomu co vytknout. Teď jít kupovat auto, tak je to vážný kandidát.
Problém je asi jen v tom a netuším jaká je ceníková cena tady toho auta. 1,3 milionu?
Problém alfy a ono to není jen u ní, že opravdu nejsou nějaké smysluplné ceny aut s cenou od, přičemž by ty auta nebyly nesmyslne oholený a nebo nějak debilně nakonfigurovaný.
Jako já když kupoval Tucsona, tak jsem tam ani nesel, páč jsem věděl že do milionu by čtyřkolka nebyla. Jo kdyby byla nějaká rozumná čtyřkolka do toho mílionu v ceníku, dal bych Tonale šanci.
Ale co už zbytečný naříkat, vlastne mi v té době neuměli prodat ani tu ravku ve čtyřkolce, cekacka rok, tak co se divím u AR.
Já jen že nějaké díry na trhu jsou, značek mají teď plnou ***** a stejně je zacelit neumí.
-- 6. 2. 2025 22:36 --P.s. v přímým srovnání je to Tonale plus mínus jako ten Tucson, takže to už jako velikostně dává jakž takž smysl...
-- 6. 2. 2025 22:46 --A jinak.
Pokud Junior stojí o víc jak 200 000 víc než už bez tak ne levná 2008 se stejnou převodovkou a motorem, tak je jasné, že se toho /nejen/ u nás prodá pár kusů. To je v podstatě priplatek za značku a vzhled reálne 40% ceny.
Jako nevím... Ale mám pocit že takový naaaapal nemá v podobném případě ani VW u Audi u stejné kategorie auta /když se třeba srovná t-roc vers q2 a podobne nebo jak se ty jejich zázraky jmenuji.
-- 6. 2. 2025 22:51 --Edit: nedalo mi to a u toho Finále Velice je ceníkovka skutečně 1,35 mil....
Ha ha ...
Jako v autech problém podle mě fakt není, ale jestli ty ceníky někdy byly mimo mísu, tak teď jsou úplně mimo.