Alfisti - pro místní majitele a skoro majitele

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 10. 8. 2015 14:29

goes píše:
D1.8T píše:
Arnie J píše:no kdo používá auto jinak, než určeným způsobem

V případě 4C by určitě bylo nešťastný, kdyby jí někdo kvůli MI používal jako daily s 70% nájezdu po Praze. Tak to bylo myšleno. To je samozřejmě extremní případ, ale v mírnější podobě jich na garáži najdeš spoustu.

Tak to vyzaduji maximalni pochvalu. Bo ja plnim urceni auta na 110 %. Jezdim naprosto pozerovite centrem mesta.

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 10. 8. 2015 14:31

:D
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod anonym 10. 8. 2015 14:45

:mrgreen:
anonym

Odeslat příspěvekod MELLO 10. 8. 2015 14:57

666 8-D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Tomas B 10. 8. 2015 15:00

Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod maincoonsback 10. 8. 2015 15:00

tslany píše:Zalez pežoťáku

žabožrout je lepšejší...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod HrdinaJan 10. 8. 2015 15:52

By sla do salamu, cuza. :)
HrdinaJan
Veterán

Odeslat příspěvekod enthusiastic.driver 10. 8. 2015 16:25

Mr. Murphy píše:
D1.8T píše: Je krásná, z top materiálů, vyrábí se v omezeným množství, je unikátní už teď a do budoucna se pravděpodobně bude jednat o zajímavou investici. Na to určitá skupina lidí slyší a problematická funkčnost je nezajímá.

čistě hypoteticky jsem kdysi přemýšlel nad tím, jakou hodnotu by to auto mělo třeba za 20 let, kdyby ho někdo koupil teď jako funglovku a zakonzervoval to.... za 20 let bude řídit počítač, auta tohodle typu budou dávno zakázané.... no, jen takové prázdninové vymýšlení hovadin.... ;-)

Za 20 let to bud mít docela jistě nechutnou cenovku. Akorát si nejsem jistý, jestli to bude po započtení inflace víc, nebo míň, než je cena nového auta dnes.
Každopádně kupovat na zhodnocení nové auto je trefa leda u speciálních edic Ferrari (i když taková 1M překvapila :-) ), takže bych spíš počkal, až se to trochu ojede... navíc, mít auto jako těžítko mi vždycky příjde jako zvrácená představa :-l
N7A-->BP-4W-->M52B28-->M52B28TU + B204i-->BP-Z3_charged + H22A5-->BP-Z3_charged + TU5-J4-->BP-Z3_charged + Z16LER --> MZR LF-VE + C26NE
enthusiastic.driver
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 8. 2015 16:45

Asi pred hodinou u Globusu v Ivanovicich cervena Alfa GT nekdo zdejsi? vedle mne zaparkovala...
anonymni

Odeslat příspěvekod evlo 10. 8. 2015 18:08

Arnie J píše:pořád o tom nejsem přesvědčen... když si třeba vemu kei car, co jsem měl půjčený v japonsku, tak to má 660 ccm a točí to do 9 tisíc... jelikož to moc nejede a jezdil jsem s tím v horách a ve městě, tak jsem tomu dával fakt čočku a výsledná spotřeba byla 5.7

A kde v horach si byl? Pristi jaro chci jet, snad pujde 660 pujcit, tak chi jet Harunu, pak do fun2drive, ale zajimali by me i dalsi typy takto na auto vylet.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 8. 2015 18:21

no, byl jsem akorát 2x na Fuji nahoře
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod andy_xx 10. 8. 2015 20:38

k té 4C, mi přijde docela zajímavé info od českého majitele 4C (komentuje článek od p.Jandy na autoforum), kde mj. píše "jezdil jsem se 4C i na okruhu a vasi spotrebe se ani tam zdaleka nepriblizila a na ceskych okreskach je celkem dost hluboko pod 10 litru (asi ze nelitam 180 po verejnych silnicich mezi obcemi...). Jinak ano, auto je dost nervozni na rozbitem povrchu, Alfa to (konecne) resi vymenou prednich tlumicu a jinym nastavenim odklonu / sbihavosti pro vsechny majitele, Je to puristicke auto, krasne na pohled a urceno pro sport a zazitky, ne na cestu rano do kancelare a odpoledne hura na chatu. ;-)"
andy_xx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 10. 8. 2015 21:09

Ukapla mi slza.
anonymni

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 10. 8. 2015 21:15

Presne! Ja taky jezdim svizne s Hondou za sest a pjanda tvrdi, ze to jezdi za osm, lhar jeden!!!
Aštar_Šeran
The Baker

Předchozí stránkaDalší stránka