Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
cache píše:Dix_ píše:Za říjen 2011 prodán 1 kus.
Z dostupnych informacii (googel) sa zacal Freemont oficialne predavat v cechach 26.10.2011 (predobjednavat od septembra). Zhruba v tej dobe som videl aj ja prve reklamne/testovacie auto chodit po Bratislave.
Cize predaj za 4 dni pocas sviatkov nieje prilis relevantny. Hlavne ak sa dali kupit len naskladnene kusy, ktorych moc nebolo (objednane != predane). Fiat pokryva teraz hlavne zaujem v taliansku, vychodna europa je vedlajsia kolaj.
wolff píše:To je všechno hezký, dal bych tomu ještě nějaký pátek čas. Přeci jen to není auto za 100 000, rozhodně si myslím, že svý kupce si najde.
Pravdou ovšem je, že třeba já bych (byť se mi to auto hodně líbí) do Freemontu s největší pravděpodobností nešel kvůli jedné jediné dalo by se říct blbosti (ale pro mě už zásadní věci).
Byť se mi to auto fakt líbí hodně, těžko bych dnes byl ochoten koupit pro sebe a pro rodinu jako hlavní vůz auto s klasickými světly, byť by mi prodejce (bez ohledu na značku) tvrdil, že ty konvenční světla svítí stejně dobře. EE, nesvítí, a ani bastl nesvítí.
Přijde mi divné, že když už Bravo má xenony téměř jako standard (a třeba i Ypsilonka), proč alespoň tuto věc v rámci rebrandu nedořešili... V tomto případě vidím problém rychlého zaplácání díry ve vlastní nabídce jako problematickou.
To co se tady dosud probíralo byly spíše kraviny a honění si ega na nesprávném místě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků