novou AR 159?

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Beaumont 5. 10. 2010 16:29

Dix_ píše:Česká navigace a palubák (...)

Tak to je mi třeba úplně ukradené, AJ a NJ jsou pro mě v tomhle případě stejně dobré jako čeština a za zabudovanou navi bych nepřiplatil ani korunu, já raději přenosné.

Dix_ píše:Slevu měl taky moc pěknou. :-)

To už je důležitý argument. ;-)
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Koubes 5. 10. 2010 16:31

beaumont: tak zabudovaná navi za ty částky, za které se prodává v autech, je holý nesmysl.
Naposledy upravil Koubes dne 5. 10. 2010 16:33, celkově upraveno 1
Taycan plus
911 997.1 S 6G samozřejmě
Mazda 3 Sky X 6G

Jak píše saabik: Všichni skončíme u Porsche...
Koubes
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dix_ 5. 10. 2010 16:32

Baumont: Mu ne. :-) A když jse na to zeptáš u AR,tak je to prý moc drahý.

Koubes:On tam má tu CD 500,že mu to stačí.Tu DVD 800 nechtěl.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Koubes 5. 10. 2010 16:36

Dix: podle mě je dvacka furt dost. Na Insignii je naprd, že je to takovej těžkej tank. To mně osobně vadí.

-- 5. 10. 2010 16:37 --

Ale proti gustu...
Taycan plus
Mazda 3 Sky X 6G

Koubes
Štamgast

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 10. 2010 16:48

Koubes píše:beaumont: tak zabudovaná navi za ty částky, za které se prodává v autech, je holý nesmysl.

myslis treba 10tis. Kc za vestavenou navi s ceskym ovladanim integrovanou do palubniho systemu vozu? Mas pravdu, je to holy nesmysl.
anonymni

Odeslat příspěvekod Koubes 5. 10. 2010 16:52

goes: doplňuju- Nesmysl je chtít za navigaci 20 tisíc a víc.
Taycan plus
Mazda 3 Sky X 6G

Koubes
Štamgast

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 10. 2010 16:54

juhajda
anonymni

Odeslat příspěvekod Dusan 5. 10. 2010 17:08

Ony uz se ty vestavene navigace dostavaji pomalicku do rozumnych cenovych mezi. Nektere znacky na ne maji akce, ze vam to daji za normalni cenu rovnou i s navi, jinde je to za rozumny priplatek. Dneska ve stredni tride uz ma vestavenou navi pomerne vysoke procento vozu a brzy to bude proste neco jako ESP ci sest bagu, tedy standardni vybava u ktere se u stredni tridy uz ani nepremysli proste tam je.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod Koubes 5. 10. 2010 17:16

Dusan: už aby to bylo... Prémie se tomuto stavu bude bránit co nejdýl. Chtít za navigaci 75 tisíc, jak to dělá BMW je prostě nonsens.
Taycan plus
Mazda 3 Sky X 6G

Koubes
Štamgast

Odeslat příspěvekod petr.5 5. 10. 2010 19:32

Asi takhle. Ikdyž jsem mohl mít od dobrého známého dva roky jetý BMW 5 v tip-top stavu v max. výbavě za polovinu pořizovačky, rozhodl jsem se po bližším průzkumu pro novou 159 1.75 TBi. Alfa nabízí mnohem větší prostor pro řidiče i spolujezdce, nesrovnatelně příjemnější interiér a řídí se tak snadno, jako bych v tom autě jezdil od malička. O designu exteriéru ani nemluvím, to je rozdíl asi jako mezi Ornelou Mutti a rozpláclou žábou 8-) Projeď si ji a budeš mít hned jasno ;-) A takové ty řeči o spolehlivosti německé prémie, tak to je jen marketing. Dostanu se v práci hodně mezi lidi, občas s nimi prohodím pár slov o autech a dokážu si dát pět a pět dohromady. Abych nechodil daleko, kamarád má fungl nového Passata a během prvního měsíce dvakrát závada na elektrice. Nedávno jsem se dal do řeči s majitelem Punta, najeto 180 tisíc a naprosto v pohodě.
petr.5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Beaumont 5. 10. 2010 19:34

Dobrý duch píše:
Koubes píše:beaumont: tak zabudovaná navi za ty částky, za které se prodává v autech, je holý nesmysl.

myslis treba 10tis. Kc za vestavenou navi s ceskym ovladanim integrovanou do palubniho systemu vozu? Mas pravdu, je to holy nesmysl.

Jak pro koho. Pokud pravidelně střídáš tři až čtyři auta (jako já) a chtěl bys to v každém z nich, tak to není nic moc. Přenosná navi za 6 - 8tis. Kč udělá podobnou službu (něco líp, něco hůř).
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Moderátor

Odeslat příspěvekod Dix_ 5. 10. 2010 19:38

petr5:Brácha má už druhé passata služebního a taky v pohodě.Jezdí se jenom na servis.Jeden byl 2006 Higline 2.0 FSI 110 KW manual sedan a druhej je 2009 Variant 2.0 TDI CR 103 KW manual Bussines.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spitfireIX 5. 10. 2010 19:47

Koubes píše:Dusan: už aby to bylo... Prémie se tomuto stavu bude bránit co nejdýl. Chtít za navigaci 75 tisíc, jak to dělá BMW je prostě nonsens.

Když jim to lidi daj, proč by si ty prachy od nich nestáhli ;-)
spitfireIX
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod vanos 5. 10. 2010 19:48

Koubes píše:Dusan: už aby to bylo... Prémie se tomuto stavu bude bránit co nejdýl. Chtít za navigaci 75 tisíc, jak to dělá BMW je prostě nonsens.

Proč? Vždyť by byli sami proti sobě. Většina zákazníků si stejně za ni, případně za tu o něco málo levnější verzi připlatí.

edit: spitfireIX byl rychlejší. :-))
vanos
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod HondaMan 5. 10. 2010 19:52

Dix_ píše:Brácha má už druhé passata služebního
Brácha být taky češtin, nebo to potkalo jen Tebe?
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Předchozí stránkaDalší stránka