Punto Evo alias facelift Grande Punta

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Známkujte jako ve škole:
1 6 %  15%  [ 6 ]
2 4 %  10%  [ 4 ]
3 7 %  18%  [ 7 ]
4 15 %  39%  [ 15 ]
5 6 %  15%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 38

Odeslat příspěvekod hobitt 29. 8. 2009 18:29

Takové hezké auto to bylo :-S

no je to hrůza, přepísknutý, dávám za 4 :pozor2:
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod Honza42 29. 8. 2009 18:48

Přesně takhle zprasili v roce 2004 Punto klasic. Zvlášť ty zadní světla u třídvéřka jsou hnus. Ale Fiat v tom nejede sám. Mitsibishi Colt byl taky před faceliftem hezký autíčko (zejména třídvéřko) a po faceliftu je to podmračenej hnusák. Asi nechtějí prodávat a chtějí si vychutnat krizi do dna.
Honza42
Inventář

Odeslat příspěvekod GP 29. 8. 2009 18:53

Dávám 4, upřímně dal bych i pět ale že jednoho mám ... Tento FL je větší průser než ten co se provedli u předchozí generace ... Nechápu, měli tak našlápnuto,jeden z evropských bestsellerů ... Tohle jim o hodně srazí prodeje dolů.
GP
Nováček

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 30. 8. 2009 07:56

Jsem zvědav na nové MultiAir motory...
boss-ivoss
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod wolff 30. 8. 2009 08:56

A já opět píšu, že si počkám až jak to bude vypadat naživo...
Že chtěli jít trochu jimým směrem a ubrat u civilního Punta trochu ze sportovna a agresivity je jasné,a el že by to muselo být notně úplně špatně si nemyslím. Uvidíme... ;-)
Energetické audity, posudky a termovize (viz. Avatar)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 8. 2009 12:27

wolff : Naživo to nebude vyzerať o moc lepšie.Čistý design GP zdeformovali miesto toho,aby to vylepšili.A to bolo GP asi najkrajšie auto daného segmentu... :-| Športový šmrnc je v háji...
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 30. 8. 2009 12:36

To by snad ani nebyl wolff ;-]
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod gewehr 30. 8. 2009 12:40

Tak podla tych foto casopisu co su posledne pridane, to v niektoych farbach nemusi byt zle.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod wolff 30. 8. 2009 13:30

gewehr píše:Tak podla tych foto casopisu co su posledne pridane, to v niektoych farbach nemusi byt zle.

Mea idea, no mea cupla...

P.S.
Taky myslím... Jak říkám, já si počkám na živo...
Já od toho čekám - nejlepší motory v rámci třídy, vylepšený a kvalitnější interiér po vzoru Brava, a lepší výbavu a stejnou cenu...
Podle mne to horší nebude..
Netvrdím, že se to trefí každému do vkusu..., ale propadák to nebude...

Pokud se budu mýlit, rád to přiznám... Já byl největší kritik Punta klasik po faceliftu..., takže s tím mít problém nebudu...
I když přiznávám, že i na klasik se s odstupem dívám mnohem shovívavěji, než tomu bylo v době uvedení na trh.. Takpový klasik v bílé ve 3D s pěknými koly vůbec nevypadá zle... Já si prostě počkám a teprve až ho uvidím na živo, tak budu hodnotit..
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod wolff 31. 8. 2009 09:36

Tak na italiaspeed už jsou oficiální obrázky Punta Eva...a nevypadá to dle mého názoru vůbec špatně. V reálu to bude vypadat podle mne hodně dobře. Myslím, že skepce není na místě...
Auto povyrostlo, dostalo přední LED světýlka, interiér je po vzoru Brava (mnohem lepší než v původním GP)... MYslím, že se Punto zase dostane na špicu své třídy... ;-)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod GP 31. 8. 2009 09:52

nevím jak je to s technikou, nestudoval jsem jaké vylepšení se konají pod karoserií ale po stránce designu je to přešlap jako když příšla po I. generaci II., omlouvat to tím, že mi to vlastně nevadí mi přijde tak trochu pohádka jako císařovi nové šaty ... nebo kdybych postavil vedle sebe originál GP a FL je tady někdo kdo by sáhl po FL?
GP
Nováček

Odeslat příspěvekod wolff 31. 8. 2009 10:07

GP píše:nevím jak je to s technikou, nestudoval jsem jaké vylepšení se konají pod karoserií ale po stránce designu je to přešlap jako když příšla po I. generaci II., omlouvat to tím, že mi to vlastně nevadí mi přijde tak trochu pohádka jako císařovi nové šaty ... nebo kdybych postavil vedle sebe originál GP a FL je tady někdo kdo by sáhl po FL?

Podle toho co vidím an italiaspeedu.. šáhl ybch po FL.. Vypadá dobře.. Hdoně dobře... TY první fotky byly mizerije...
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Petr1968 31. 8. 2009 10:14

Přehod z 1 Generace Punta na druhou nebyl takový přešlap jako F1 na F2 :lol: :lol: :lol:
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod miromen4 31. 8. 2009 10:46

wolff píše:Tak na italiaspeed už jsou oficiální obrázky Punta Eva...a nevypadá to dle mého názoru vůbec špatně. V reálu to bude vypadat podle mne hodně dobře. Myslím, že skepce není na místě...
Auto povyrostlo, dostalo přední LED světýlka, interiér je po vzoru Brava (mnohem lepší než v původním GP)... MYslím, že se Punto zase dostane na špicu své třídy... ;-)

Tak ta zadni čast je opravdu pěkna ale ten předek ? Uvidi se na vlastni oči jake to bude. Inerier ten se opravdu povedl. Ještě bude zajimave jak bude vypadat zakladni verze protože ty na obr. jsou kapanek vystavni.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Petr1968 31. 8. 2009 10:47

Verze 2 bude třeba hezčí. Pro změnu
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka