Koncern Fiat - novinky, aktuality

Alfa Romeo, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Maserati

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 2. 2025 10:26

jo určitě běžně předjíždíš kamion ve 170 :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 2. 2025 10:56

Když jsem zvažoval Citigo iV, tak jsem od toho upustil i proto, že zrychlení 110-130 bylo delší než u 55kW 1.0i.
Tedy pro mne elektro zrychluje tam kde to nepotřebuju a nezrychluje tam kde to potřebuju. Ty 300k+ do toho teď nepočítám.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 7. 2. 2025 10:58

Tak to ne, ale víc než 130 jedu asi v 99% případů..., pokud už jsem okolnostmi donucen "nebrzdit" provoz.

Jinak já posledních pár let už jezdím i po dálnici třeba i 115 tempomat... Nemám s tím problém.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 2. 2025 10:59

garážmistr píše:Když jsem zvažoval Citigo iV, tak jsem od toho upustil i proto, že zrychlení 110-130 bylo delší než u 55kW 1.0i.
Tedy pro mne elektro zrychluje tam kde to nepotřebuju a nezrychluje tam kde to potřebuju. Ty 300k+ do toho teď nepočítám.

tak to měli nějak zmršený... ono taky 60 kW že, kdoví co tam bylo za technická omezení

zoe do 140 cike
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod maincoonsback 7. 2. 2025 11:13

Tak ona Zoe měla ještě menší baterku a váhu... A taky stav nabití, to může cel dojem asi dost ovlivnit.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 7. 2. 2025 11:16

Arnie J píše:jo určitě běžně předjíždíš kamion ve 170 :D

:D
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 2. 2025 11:30

Arnie J píše:zoe do 140 cike

Princip je tam stejný. K tomu mi přišlo, že s úbytkem energie v baterce, uvadá zrychlení celkem silně.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 7. 2. 2025 11:53

To ti nepřišlo
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 2. 2025 12:16

taky jezdim po dalnici 115 a nemam s tim problem. vcera na celem useku kde bylo 60
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Redlajn 7. 2. 2025 13:50

maincoonsback píše:No...
Jako...

Já myslím že i v tom Kladýnku nebo jiné ***** světa se občas dostaneš na dálnici a neříkám, že to s vmax 130 nejde přežít, ale není to úplně to pravé ořechové.

Měl jsem tu 250 skůtr na kterém jsem to jezdil (tam byla ta vmax ofic, 128) a prostě vědět, že když chceš před kamion, tak to musí být v moment, kdy je ta dálnice jinak prázdná... jako co si budeme, šlo to (A tam se to umělo na tu 135 real asi dostat), ale není to komfortní.

A mimoto, když jedeš na skůtru, tak je ten okolní provoz k tobě obvykle benevolentnější...

Jako být tam vmax aspoň těch 150, tak se s tím už dá žít za mne asi bez problémů (vědom si toho, že se jedná o elektro).

Stejně si zase koupíš to nejlevnější v daný třídě, protože ti žena nic nedovolí. Tak si svoje pohádky strč do *****. Nikoho už to nebaví číst.

-- 7. 2. 2025 13:59 --

Aha. Ty výjimečně něco nekupuješ. Jsem se unáhlil, neměl jsem číst jen první a poslední slovo. Jsem mírně překvapen.
Ty jen srovnáváš auto s omezovačem a motorku co má maximálku danou výkonem.
Expert na všech frontách.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 2. 2025 14:01

Mě se líbí, že po letech přiznal, že 250ccm skůtr není až takový terno, když vyjedeš za město. Kdysi se za to byl s plnou nelogickou parádou.
A info, že jezdí 115 po dálnici, taky lecos osvětluje.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 2. 2025 14:27

115 jezdi v tomto vlakne. vedle jezdi 160+
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 7. 2. 2025 16:09

V kamionackom 170
glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránka