Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
NiceOne píše:No a jak se s tim jezdi? Se pochlub. To auto vypada jako dobra koupe.
ITTI píše:NiceOne píše:No a jak se s tim jezdi? Se pochlub. To auto vypada jako dobra koupe.
Vypadá,ale jestli to odflinkli jako Swifta,tak raději ne.Dnes jsme se dcerou vedli polemiku,jestli Fabia nebo Swift.Ona byla pro Fabii,protože:
-menší spotřeba
-tišší,nic nedrnčí
-lepší brzdy
-lepší ergonomie
Sice dělá humanitní školu,v technice je samouk,ale musel jsem jí dát za pravdu.Odfrčela do Prahy Fabií a Swifta nechala mé ženě.Že ne-e,že jen jako nouzovka,když přijede domů,aby pošetřila svůj benzín(ekonomika).
Musím uznat,že má pravdu.
Já příště do domu Suzuki už také ne-e.Honda,Mazda, Toyota nebo Hyundai,pokud něco od šikmookých,ale Suzuki ne!n/quote]
ITTI píše:Stanleyy: Však jo, nic proti Suzuki nemám,ale Škoda obecně je kvalitnější a poctivěji udělána. Já srovnával dvě benzínová auta stejné třídy.
Jestli je design okoukaný nebo ne,to neřeším,sice design byl u Swifta asi jediné,co rozhodlo+výbava+cena+to,že se to ženě líbilo a líbí a že sedí trochu výš.
Ale s Fabií se jede lépe.
Krade se vše.Když je něčeho víc,asi se krade víc,než něco, co maďaři nejsou schopni ani dodat.
Obecně na mne Suzuki působí trošku nedotaženě,ale ženě to nevadí,dcera to odmítá řídit až na výjimky a já mám své auto.
Takže spokojenost.
Osobně SX4 moc nevěřím,podvozek použili ze Swifta a ten mohl být lepší.
Stanleyy píše:Neviem odkial ste vzali, ze skoda je poctivejsie urobena..
Whistler píše:Znamy ho ma,parkrat som sa v nom viezol.Prve dojmy OK,podvozok dobry,riadenie dobre.Co ma vsak viac prekvapilo,boli neustale drobne problemy.Klimatizacia mu hned po kupe vobec nefungovala,nesiel kompresor.Po oprave,teda vymene mu uz ide,ale po zvyseni otaciek motora (prudsie pridavanie) ***** ako hajzel,zrejme niekde unika.Dalsi problem ma s otvaranim dveri tymi tlacitkami,obcas nevie otvorit vsetky dvere len vodicove,musi ovladacom,to iste kufor,obcas ho otvara pekne dlho.Inak je to vcelku dobre auto,nestazuje sa.Kupil ho nove
NiceOne píše:Stanleyy píše:Neviem odkial ste vzali, ze skoda je poctivejsie urobena..
ITTI zrejme vychazi z vlastnich zkusenosti, kdyz obe auta vlastni.
Stanleyy píše:Tak to sa teda velmi divim, co dostal predvyrobny testovaci kus? Ta klima chapem, ze mohla byt chyba, ale nic take ako zapach benzinu v kabine necitim, z tohoto pohladu je to uplne super. Otvaranie dveri - neviem co myslis, ja nemam bezklucove startovanie, kedze nemam 4x4. Otvara sa na tak, ze ked stlacis na ovladaci 1x, otvoris vodicove dvere, ak 2x otvoris aj ostatne.