Mazda 6 (i facelift)

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 25. 10. 2006 15:41

Júú to má stránek! Škoda, že sám nic nesvedu ani s manuálem. Ale na podívání dobré :) Thx
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod gib 29. 11. 2006 22:33

0ndra píše:a ještě přihodím zkušenosti se spotřebou při "skoro-eko rallye", jel jsem cca 75 km velmi plynule (bez zbytečnýho předjíždění a rychlé akcelerace) průměrnou rychlostí 64 km/h, obce cca 50-60, okresky 80-90, s. 1. třídy 90-100 a s celkovou průměrnou spotřebou jsem se dostal na pro mě téměř neuvěřitelných 6,5 l/100 km, dalo by se jet i za míň, kdyby měly všechny obce obchvat....b/quote]

Ahoj Ondra. Ako to tu precitavam, mame rovnake auticka M6 2.0i F/L 2005 - tak? A ano, aj ja mam rovnaku skusenost, kedy som takouto jazdou siel na cca 6.5 l/100km. Dodrziaval som rychlosti ale hlavne pozeral na otackomer a idel pre tento motor mi vychdza 2500rpm. Momentalne mam dlhodobu spotrebu po cca 7000km 7,7 l/100km (pozry moju ikonku v podpise). Ako to vidis Ty?

Inak mozno trosku neskor, ale gratulujem k M6. Ja som novu kupil toto leto v Auguste :D
Mazda 6 - 2.0i Touring Wagon (Facelift 2005)
Obrázek 8)
gib
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FISHkaa 9. 2. 2007 11:01

Caute chlapi,
ten manual na rapidshare - neco uz mam, ale nevim jestli je to neni neco neoveho/lepsiho - muzete mi to nekdo poslat (treba pres uschovna.cz) ? mail pavel.ryba zavinac gmail tecka com :wink:

Jinak k tomu handsfree - taky o tom uvazuji :
Jeste sem to plen nemeril, ale mam je tam docela volne misto okolo zaslepky na MD :wink:
Vzhledem k tomu, ze na jare planuji autiko rozebrat (instalace magicar autoalarm, day light, park system, GPS (PDA)), tak parrot by uz nebylo skoro nic :wink:
FISHkaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 2. 2007 11:08

tak k zacatku treadu, cetl jsem jen prvni stranu... svetla mi vubec nevadi k 6tce patri a zvykl jsem si na ne hned jak mazda s 6kou prisla, ano na golfu IV je to jak pest na oko ale u mazdy to beru treba jako u lexususu IS (ktery s temito lampami prisel prvni) ze tak to designeri vymysleli a tak to ma byt.. a ted ty cerne s podkladem jsou jeste peknejsi... jinak tuzing a tuning, pokud neni od brabusu apod odsuzuju.. 8)
Anonymni

Odeslat příspěvekod jansko 11. 2. 2007 23:35

Nová Mazda? Trochu sa mohli napr. od VW podučiť ako sa robí stredový panel aj pre zadných cestujúcich. A nebrať si za vzor feliciu.
jansko
Nováček

Odeslat příspěvekod jansko 11. 2. 2007 23:38

Boli sme sa pozrieť aj na Mazdu, no musela by byť o dvesto papierov lacnejšia aby bola v úvahu, a keď tu ešte píšete o podvozku a o hluku v kabíne tak to nevidím na veľmi fajn vozidlo.
jansko
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 2. 2007 00:37

Tak keď ste sa boli pozrieť, tak jste se mohli i projet, ne? Jinak nevím, co se ti nezdá na ceně, o 200 papírů levnější je tak možná Fabia, a to je velmi fajn vozidlo. Takže běž vyrypovat někam jinam, ano?
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod 0ndra 12. 2. 2007 17:08

gib: dlouhodbě mám 8.7l/100km, nejezdím moc na spotřebu... zatím ničeho nelituju a jsem spokojenej (najeto jen 17tis., na nějaké větší soudy je to předčasné), až na tu převodovku, která je při větších mrazech ráno docela tuhá a chvilku trvá než se to spraví (jednička, dvojka a zpátečka jdou dost ztuha řadit)..

jansko: středový panel pro zadní cestující - to je k čemu? nevím, v autě jezdím povětšinou sám nebo ve dvou, takže tohle vůbec neřeším... u vás nemáte na mazdy slevu? já ji koupil za cca 615 tis. což mi přijde hodně dobré co se týče ceny/výkonu (dobrá výbava, solidní motor, spolehlivost...) ale každýmu se líbí něco jinýho, něco jinýho od auta čeká - někdo bazíruje na palubním počítači a "veledůležitém" údaji o spotřebě, jiný nechce auto bez měkčených plastů, někdo řeší středový panel pro zadní cestující... co člověk to jiný požadavky, to respektuju - "proti gustu žádný dišputát"
Naposledy upravil 0ndra dne 12. 2. 2007 17:14, celkově upraveno 1
0ndra
Nováček

Odeslat příspěvekod 0ndra 12. 2. 2007 17:11

FISHkaa: místo záslepky na MD se to nevejde, vadilo by to ovládání rádia, to jsem zkoušel, navíc by se do toho muselo vrtat, což se mi nechtělo...
0ndra
Nováček

Odeslat příspěvekod FISHkaa 13. 2. 2007 11:28

0ndra píše:FISHkaa: místo záslepky na MD se to nevejde, vadilo by to ovládání rádia, to jsem zkoušel, navíc by se do toho muselo vrtat, což se mi nechtělo...c/quote]

taky ted na to koukam... skoda...
Nazor: stedni konzole - poucte se z VW :shock: Hlavne jen to ne, tak siroka stredni konzole, proc? Co se tyka te zadni, tak bylo asi na mysli to, že M-6 nemá vzdadu vydechy klima... Mě to moc netrápí, ale je pravda, že si na to někdo může zvyknout...

Ted mě trápí sluneční clona u spolujezce - nedrží úplně nahoře. Prý je to častý problém - jde to nějak opravit, popř. kde seženu levně novou (nejlépe s lampičkama 8) ) díík
Hyu ix35 2.0 Style
FISHkaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koby 13. 2. 2007 11:52

FISHkaa píše:
Ted mě trápí sluneční clona u spolujezce - nedrží úplně nahoře. Prý je to častý problém - jde to nějak opravit, popř. kde seženu levně novou (nejlépe s lampičkama 8) ) díík

V servisu nebo někde z vrakoviště ? :) Bude to za párkorun...

Mě začlo vrzat to víko přihrádky uprostřed... Prý jediný co začlo po 100 000km vrzat:D Ale mě to vrže po 35 000km... Musim tam něco nacpat.
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod 0ndra 13. 2. 2007 21:14

mě zatím nikde nic nevrže (17tkm), teda pokud nepočítám zadní plato, který vrže snad v každým autě a pokud mě to bude hodně štvát tak ho prostě vyhodím.... u svého minulého auta - VW Golf TDI mi vrzalo kde co podstatně dřív (10tkm), ale opravili mi to v rámci záruky
0ndra
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 2. 2007 21:25

Mně vrže všechno všude už asi od 30tkm. Dobrá zpráva je, že od té doby je to už pořád stejné :)
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Koby 13. 2. 2007 22:04

doubt: :-) Co všecko třeba? Mě vrže zatim naštěstí jenom ten kaslík... Zajímavý je, že u 14 let starýho BMW se 160 000 km nevrže absolutně nic...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod 0ndra 13. 2. 2007 22:55

14 let stará škodárna vrže úplně celá...
0ndra
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka