Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
0ndra píše:a ještě přihodím zkušenosti se spotřebou při "skoro-eko rallye", jel jsem cca 75 km velmi plynule (bez zbytečnýho předjíždění a rychlé akcelerace) průměrnou rychlostí 64 km/h, obce cca 50-60, okresky 80-90, s. 1. třídy 90-100 a s celkovou průměrnou spotřebou jsem se dostal na pro mě téměř neuvěřitelných 6,5 l/100 km, dalo by se jet i za míň, kdyby měly všechny obce obchvat....b/quote]
0ndra píše:FISHkaa: místo záslepky na MD se to nevejde, vadilo by to ovládání rádia, to jsem zkoušel, navíc by se do toho muselo vrtat, což se mi nechtělo...c/quote]
FISHkaa píše:
Ted mě trápí sluneční clona u spolujezce - nedrží úplně nahoře. Prý je to častý problém - jde to nějak opravit, popř. kde seženu levně novou (nejlépe s lampičkama) díík
V servisu nebo někde z vrakoviště ?Bude to za párkorun...
Mě začlo vrzat to víko přihrádky uprostřed... Prý jediný co začlo po 100 000km vrzat:D Ale mě to vrže po 35 000km... Musim tam něco nacpat.Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků