Dostupnost nové Toyoty vs. příspěvek pro ZTP

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 21. 8. 2022 20:40

Stejně ti nevěřím. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Pajkyt 21. 8. 2022 21:07

Uff, nečekal jsem, že vyvolám takovou hádku. Pokud byste někdo věděl o nějakém autě podobné Toyotě Proace City Verso (ten náš objednaný je ve verzi long, automat, benzin) s termínem dodání do konce listopadu, dejte mi prosím vědět do SZ. Nejspíš by nám nevadila ani nějaká předváděčka, ale musí to být osobní automobil (tedy né užitkový). Barva je v tomto případě zcela nepodstatná. Opětovné získání příspěvku by asi nebylo v dnešní době moc jisté. Díky.

P.S: Jediný kdo mně byl schopný něco podobného dodat (slíbit) byl Mercedes, ale jen krátkou verzi a o 200 tis. dráž, což už je přes naše možnosti.
Naposledy upravil Pajkyt dne 21. 8. 2022 21:16, celkově upraveno 1
Pajkyt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 21. 8. 2022 21:11

Nezávidím....
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod JardaB 21. 8. 2022 21:15

Jo, to dokladani vsech moznych posudku znova a nalada urednika, ktery to rozhoduje... Lepsi najit dostupne auto.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 21. 8. 2022 21:18

Ano.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 8. 2022 21:22

Pajkyt píše:Uff, nečekal jsem, že vyvolám takovou hádku. Pokud byste někdo věděl o nějakém autě podobné Toyotě Proace City Verso (ten náš objednaný je ve verzi long, automat, benzin) s termínem dodání do konce listopadu, dejte mi prosím vědět do SZ. Nejspíš by nám nevadila ani nějaká předváděčka, ale musí to být osobní automobil (tedy né užitkový). Barva je v tomto případě zcela nepodstatná. Opětovné získání příspěvku by asi nebylo v dnešní době moc jisté. Díky.

P.S: Jediný kdo mně byl schopný něco podobného dodat (slíbit) byl Mercedes, ale jen krátkou verzi a o 200 tis. dráž, což už je přes naše možnosti.

Tady nic? Dve tri l2 tam je

https://proverenevozy.toyota.cz/nabidky ... -stranu=21
anonymni

Odeslat příspěvekod Pajkyt 21. 8. 2022 22:27

Díky, zkusím to zítra provolat. Vybral bych si, ale opět dovětek: Vozidlo na cestě z výroby. To tam bylo napsané už před pár měsíci. Můj dodavatel mi taky říká, že to naše je ve výrobě (svítí v systému zeleně), ale přesný termín dodání nezná. I tak děkuji, vyzkouším to.
Pajkyt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 8. 2022 22:29

A jo :( a co mobile.de a podivat se v nemecku?
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 21. 8. 2022 22:34

Muhehe, goes
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Pajkyt 21. 8. 2022 23:09

Dobrý duch píše:A jo :( a co mobile.de a podivat se v nemecku?

Na auto z Německa neuplatním ten příspěvek a následně odpočet DPH. Respektive si tím nejsem vůbec jistý, že by to šlo. Hlavně potřebuji spolehlivé auto (budu v něm převážet zcela nepohyblivého syna s dýchacím přístrojem, proto bych raději automat, abych měl v případě potřeby volnou jednu ruku), nejlépe se zárukou alespoň na 5 let. Musí nám vydržel min. 7 let, jinak vracím příspěvek. Chtěl jsem ještě sehnat auto na klasická paliva (dokud se vyrábějí), protože zatím moc nevěřím elektrice a do nemocnic, kam jezdíme, to máme přes 200 km, což elektrika na jeden zátah nedá. Pak stačí pražská nebo brněnská zácpa a nedorazíme včas. Do malého auta se nevejdeme, takže ta Toyota nám přišla ideální. Budu tedy ještě hledat.
Pajkyt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 21. 8. 2022 23:15

Chápu.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod puk123 21. 8. 2022 23:38

Pajkyt píše:Uff, nečekal jsem, že vyvolám takovou hádku. Pokud byste někdo věděl o nějakém autě podobné Toyotě Proace City Verso (ten náš objednaný je ve verzi long, automat, benzin) s termínem dodání do konce listopadu, dejte mi prosím vědět do SZ. Nejspíš by nám nevadila ani nějaká předváděčka, ale musí to být osobní automobil (tedy né užitkový). Barva je v tomto případě zcela nepodstatná. Opětovné získání příspěvku by asi nebylo v dnešní době moc jisté. Díky.

Na naftu příspěvek nedostanete? Tu taky píšou "na cestě z výroby" :hm https://proverenevozy.toyota.cz/nabidka ... verso/4984
Jaký je vlastně cenový limit?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Petr L. 22. 8. 2022 08:21

Zajdi se ještě poptat na úřad, jestli ti tu lhůtu neprodlouží, při troše dobré vůle by to mohlo jít. Ten limit 3 měsíce s možností prodloužit až na 1 rok byl nastavený v době kdy se na auta nečekalo tak dlouho.
Petr L.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arnie J 22. 8. 2022 09:23

Pajkyt: To, že se to samé auto jako ta Toyota prodává i jako Citroen Berlingo, Peugeot Rifter a Opel Combo asi víš, že jo?

Ta dostupnost tam teda asi není lepší.
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod yndezit 22. 8. 2022 09:27

A není to kvůli tomu benzínu, tedy povolenkám? Kdyby vzal naftu, možná by byla dřív.
yndezit
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka