Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Koubes píše:Nevím ,kde přišli na to, že má převodovka dlouhý kvalty. V pohodě můžu jet ve městě na čtyřku od 40, což bylo naposledy v Laguně r. 2005. Pak už to nikdy nešlo. Dokonce můžu dát za 5 při necelých 60 a jsem pořád nad 1500 otáčkama. Motor se sbírá hezky. Ano, nemá to turbokopanec a nával točáku zdola, ale víte co? Je to úplně jedno, stačí si podřadit.
glider 8. 12. 2020 22:29 píše:Budem porovnavat s Golfom VIII a Octaviou IV, bo nejake km boli aj s nimi.
Interier spicka, ci uz materialy alebo celkove prevedenie, toto sa Mazde podarilo, infotainment svizny, cez koliecko dobre ovladanie.
Posed super, da sa sediet velmi nizko, siroky tunel, posobi to dobre na cloveka, volant gulaty parada.
Prevodovka spickova, koncern taky MT6 proste nema, radost kvaltovat.
Brzda riadne tvrda ako na sportaku nejakom, zeny to moze aj zaskocit.
Svetla, mampocit, ze Sup3 ma zozadu presvietil, divne.
Vyhlad dozadu do sikma nula, C stlpik je masivny.
Pocit z jazdy velmi dobry, je to auto, pri ktorom je cloveku jasne, ze soferuje, toto Mazda vie.
Vzadu no slabota.
Motor tu by som to rozdelil:
1.Presadam zo 103kW atmosfery z roku pana
- hmm fajn odozva na plyn, to by slo, medziplyn tiez
- linearny priebeh, to sa mi tiez paci
- vykonovo lepsie, tych 160hp to asi bude mat
2.presadam z 1,5TSI
- wow toto reaguje na plyn bez odozvy
- odspodu no snazi sa, ale TSI lepsi stred, zase vrch Mazda
- vykonovo podobne okolo 150hp tam bude asi urcite, TSI straca odozvou, to je tupelo voci Mazde
- aj zvuk je nejaky, celkom fajn
...........
Auto vyborne, ale rozumova volba to nie je a asi ani nikdy nebola.
Kto rad soferuje bude nadseny, beznemu cloveku bude vadit vyhlad, ze motor odspodu tolko nezabera, ze riadenie je tuhsie, brzda vyzaduje silu a ze vzadu moc ludi neodvezie.
Pri 2750rpm to obcas cukne, nevie sa preco.
Dlhodoba 6,4 skor kratsie trasy, nie je moc kam jazdit.
Mne osobne by vadilo, ze zamna si nikto nesadne a do kufra nezbalim vsetko harampadi.
Inak hovorim, ze som nadseny, ze niekto vyrobi stale auto beznej triedy, ktore si clovek aj zasoferuje.
garážmistr píše:Jsem měl rozepsaný delší post na téma, ale věta "Teď mám garáž prostou turba a jsem za to šťasten" mě uvedla do reality.
Tak přeji s Mazdou příjemný žití a co nejlepší zkušenosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků