Honda CR-V 4G

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Vybral bych si
Honda CR-V 15 %  30%  [ 15 ]
Mazda CX-5 12 %  24%  [ 12 ]
Toyota RAV4 4 %  8%  [ 4 ]
Mitsubishi Outlander 1 %  2%  [ 1 ]
VW Tiguan 6 %  12%  [ 6 ]
Fiat Freemont 6 %  12%  [ 6 ]
Ford Kuga 4 %  8%  [ 4 ]
Hjondé ix35/Kia Sportage 1 %  2%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 49

Odeslat příspěvekod orgasmic 27. 4. 2017 16:38

On ten JxJ Buchar má jiné pocity :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod -JxJ- 28. 4. 2017 09:19

ne buchar má o cca 150 kg těžší podvozek, fyzika ;-) ať si hodí na podlahu tři pytle cementu a pozná rozdíl
-JxJ-
Nováček

Odeslat příspěvekod orgasmic 28. 4. 2017 12:57

A já myslel, že je tu na garáži jediný alkoholik. Evidentně jste tu dva.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod T.E.CH 28. 4. 2017 13:11

A není ten druhej už hodně dlouho do němoty, když nenapsal ani čárku?
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod dave_no 8. 6. 2017 14:04

Tak je doma benzínová CR-V! Mám otázku - stahování oken a zrcátek pomocí klíčku. Funguje to, ale při jaké kombinaci tlačítek? Podařil ose mi obojí, asi náhodou. V manuálu je to tak zvláštně popsáno, že to asi nechápu:)
dave_no
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopa26 8. 6. 2017 14:22

jaka konfigurace,barva,cena a kde jsi kupoval,davej. :-)
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Anonymni 8. 6. 2017 14:36

jestli je to stejně jak u mého civicu, tak otevírací tlačítko = okna jdou dolů, zavírací tlačítko = okna jdou nahoru, zrcátka se sklápí.. zrcátka se odklápí chňapnutím za kliku řidiče při nástupu..

případně prolez nastavení PP v autě..
Anonymni

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 8. 6. 2017 14:39

Dvakrát zmáčknout zamčení - auto se zamkne a sklopí zrcátka. Když to druhé zmáčknutí podržíš, zavřou se i okna. Pro odemčení totéž naopak - dvakrát zmáčknout a druhý stisk podržet.
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod Anonymni 8. 6. 2017 14:40

já musím tlačítko držet aby se zrcátka sklopily, když dvakrát zmáčku tak se jen zavře..
Anonymni

Odeslat příspěvekod dave_no 8. 6. 2017 20:58

hopa26 píše:jaka konfigurace,barva,cena a kde jsi kupoval,davej. :-)

Elegance Plus (oproti starší eleganci bez "plus" se liší zatmavenými zadními skly a ližiny na střeše) + Red Passion Pearl z AM servis v Brně. Objednával jsem v půlce ledna a včera jsem auto přebíral... V lednu měli v Kolíně černou perleť za 599k, to byla supr cena. Sice asi ležák ze salonu s výrobou 2016, ale i tak. Rodina chtěla jinou barvu, takže to vyšlo o pár procent dráž a později. Bral jsem to i se spoilerem, hagusy a tažným, takže ten rozdíl nebyl tak hroznej. Dali mi k tomu o rok delší záruku na vše a první garančku zdarma. Co mě na autě překvapilo je fungování spojky, kdy přeřazení nejde moc plynule (ani při jemným zacházení) a auto tak trochu poskajuje... Má to najeto 50 km, tak snad se to časem srovná a "obrousí":)
dave_no
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 6. 2017 06:04

Pekne sis vybral
anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 9. 6. 2017 09:25

jop, hned bych vyměnil... ale já už to prokoučoval s karoqem, tak radši nic...
Anonymni

Odeslat příspěvekod DoubleSix 9. 6. 2017 11:00

_maty_ píše:já musím tlačítko držet aby se zrcátka sklopily, když dvakrát zmáčku tak se jen zavře..
:D Včera jsem to odzkoušel na svém autě a je to tak, dvakrát zmáčknout a druhé zmáčknutí podržet.

Tak jsem skoro po 3 letech dozvěděl, žeCR-V umí otevřít/zavřít všechna okna najednou a sklopit zrcátka :hm , ještě že jsem to nepotřeboval, jinak by mě to mrzelo.

-- 9. 6. 2017 12:04 --

dave_no píše:Co mě na autě překvapilo je fungování spojky, kdy přeřazení nejde moc plynule (ani při jemným zacházení) a auto tak trochu poskajuje... Má to najeto 50 km, tak snad se to časem srovná a "obrousí":)
To je zvláštní, já si naopak hned od začátku nemohu vynachválit řazení. Vypadá to skoro jako bych měl automat, opravdu velice přesné a jemné přeřazení bez nějakého cukání a prokluzů. A také mám benzínový dvoulitr.
DoubleSix
Inventář

Odeslat příspěvekod Aštar_Šeran 9. 6. 2017 11:14

Spojka si sedne, mně šly po koupi dost blbě rozjezdy. Ale stačilo ujet 50 tisíc km a je to ok. :D
Naposledy upravil Aštar_Šeran dne 9. 6. 2017 11:17, celkově upraveno 1
R18Z4
Aštar_Šeran
The Baker

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 6. 2017 11:15

Nekdy to neni az tak chybou auta jako spise lopaty ridice
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka