ano běžně všichni motorkáři jedou na koleno nebo stupačku
ano může to být reál 185-195, protože běžně všichni vozíme racelogic
chlapi, to už se fakt dneska nikdo neodvážíte jet bezpečnou"pilu", když jste v autě sami?
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
-JxJ- píše:ano běžně všichni motorkáři jedou na koleno nebo stupačku
chlapi, to už se fakt dneska nikdo neodvážíte jet bezpečnou"pilu", když jste v autě sami?
To by pak asi odpovídalo.-JxJ- píše:160-180, akorát mně štval omezovač ve 205, kterej kopal do plynu (3G), současná jen omezí přívod paliva. samozřejmě v Německu -:)
-JxJ- píše:ano běžně všichni motorkáři jedou na koleno nebo stupačku
miromen4 píše:Jsem si vzpoměl jak jsem v cca 180 bral tři motorkaře v tahlem oblouku a pak jeden z nich sestřelil jejich kamošku, ktera je uprostřed čtyřproudovky natačela na kameru, za kruhačem na kterem jsem odbočoval a oni pokračovali rovně.
DoubleSix píše:To by pak asi odpovídalo.-JxJ- píše:160-180, akorát mně štval omezovač ve 205, kterej kopal do plynu (3G), současná jen omezí přívod paliva. samozřejmě v Německu -:)
Já tedy s tou Hondou snad nejel rychleji jak 160. Nějak mi to auto nepřijde úplně vhodné pro vysoké rychlosti. Stejně tak i na řezání zatáček si dovedu představit lepší auta. Sice ta Honda drží stopu dobře, ale vyšší náklon karoserie a vysoká hmotnost vozu ve mě nebudí důvěru.
Pajjoun píše:To jezdíš tak blbě? Semnou se při rychlý jízdě lidi nebojí.
Jen častý předjíždění sem tam někomu nepřijde cajk.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků