od maincoonsback 5. 10. 2021 17:51
Nakonec šla za o něco málo míň než byly moje první nastrely.
Ale zase klasicky. Dal jsem to za 380, nikdo se neozval, po týdnu za 370, zase se nikdo neozval a pak sem dal zase něco dolů a zase nic týden a pak o víkendu se ozvalo pár takových těch za 320 beru... Na to sem nereagoval, pak se ozval typek a hned to vzal. No a jen jsme podepsali smlouvu tak dalších cca 10 telefonu a emailu, že o to mají zájem...
Nicméně dostal jsem to co jsem chtěl a jednání bezproblemu.
Jinak tentokrát byl nejlepší jeden, co mi psal, že km super, ale že to je na draka, že to není stejně v záruce, tak že se to může podelat jako jakékoliv jiné auto... Tak jsem mu dal zapravdu a doporučil jsem mu ušetřit za Hondu s více než 100t. km...
Ale jinak žádný extrém... Toto bylo asi to nejhorší. No.
A co místo toho? No chtěl sem obratem koupit další Jeep, ale momentálně nic není, tak počkáme co se na trhu vyvrbí. Aut máme pořád dost, takže není kam spěchat. Já spíš chtěl snížit vozový park a případně si udělat místo na něco zajímavýho, budu mít teď jednu garaz prázdnou. Obecně chci počkat jak se to v dohledné době ukáže s elektromobily. Mám FVe, tak půjdu asi touto cestou. Takže nějaký hybridní Jeep. Na něco se pojedeme mrknout a kdyby nás něco cvrnklo do nosa... Každopádně JGC si chci nechat, vyhovuje mi celkově na 100%.