Jaky dieselservis pro opravu vstriku Honda???

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 18:02

Tak diagnostika v beznem servisu jen ukazala slaby tlak v soustave ...muzete zacit tipovat, ja hlasuju pro cerpadlo :D

TAD jsem taky hledal,
http://tadpraha.cz/filesLib/Delphi.pdf
vypada to ze pobocek maji dost,premyslim jestli Zlin nebo Brno...kde asi maji vetsi zkusenosti, lepsi pristup :(

Jinak nejbliz mam tohle:http://www.pentozlin.cz/bosch.php

zkusim zitra zavolat a pozjistovat.

PS: Drahe? Ale vubec, cerpadlo stoji neco malo pres 25K :D a to se vyplati ;-]
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 19. 4. 2010 18:07

Gruppe píše:PS: Drahe? Ale vubec, cerpadlo stoji neco malo pres 25K :D a to se vyplati ;-]

Tohle jsem zacvakal jen za vymenu nejakeho cidla na cerpadle u 1.8TDCi...
To cerpadlo takhle muze stat (repas), nicmene ti jeste nauctujou diagnostiku vstriku a dalsi prace, a budes rad kdyz se vejdes do 40ti...
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 18:12

Jooo budu hadat, fordik? to znam, Fordiky jsou na diesely chronicke...nicmene jestli to spis neni tim ze jich jezdi tolik :) Jeden mame taky v rodine, ale v benzinu (za 4 roky jedina oprava - vymena zarovky :) )

tak prednostne jsem si odlozil stovecku :D
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod K86 19. 4. 2010 19:21

ty woe...... :(
za kilo mas nove vsechy vstriky, i obe cerpadla a mas klid :)
Naposledy upravil Anonymous dne 19. 4. 2010 19:58, celkově upraveno 1
Důvod: Pročištěn OT
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 21:51

K86: netusim jak to bude, ted jsem nasel nejaky cerpadlo na Hondu za 93K :D :D :D to bude spis do nejakyho letadla ne? :D :D :D
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 19. 4. 2010 21:53

koukam probehla cenzura :) pravda je kruta co ? tu nikdo slyset nechce :P
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod ka-spel 19. 4. 2010 21:58

Gruppe píše:Panove stala se mi neprijemna vec a po ,,levne,, nafte odmitla Honda spolupracovat. Bezny servis tohle nerozchodi.

Jaky byste mi poradili servis na Morave kam ji odvezt - ZL,JM, Olomoucko ?

Doporučuji z http://tadpraha.cz/index.php?pid=337 konkrétně HORÁK Jan (Zlobice 86, u Kroměříže, 573 363 027, 731 489 904, jan.diver@seznam.cz). Rodinná firma otec a syn. Jako jedni z mála už dělali Lucas, Denso už před více jak deseti lety. Rychle, levně, kvalitně. Skutečně opravuji, tj. nemění komplet celá čerpadla atd. jak "odborníci". Dost aut jim tam vozí přímo z autorizáků. Pochybuji, že to pak účtují za stejnou cenu... (myslím v autorizáku).
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 22:15

ka-spel: taky uz jsem je nasel, maji vse potrebne? myslis ze k nim mam mit vetsi duveru nez k vybavenymu servisu http://www.pentozlin.cz/vyroba.php ???

Popravde by me potesil osobnejsi pristup k ,,mazlikovi,, a je mi celkem jedno jestli to necham odvezt 25km do Zlina nebo 25km do Kromclu.

Ty s nima mas nejakou zkusenost?
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ka-spel 19. 4. 2010 22:15

p0etrik píše:
Gruppe píše:PS: Drahe? Ale vubec, cerpadlo stoji neco malo pres 25K :D a to se vyplati ;-]

Tohle jsem zacvakal jen za vymenu nejakeho cidla na cerpadle u 1.8TDCi...
To cerpadlo takhle muze stat (repas), nicmene ti jeste nauctujou diagnostiku vstriku a dalsi prace, a budes rad kdyz se vejdes do 40ti...

Záleží kdo tě tak natáhl. Mě na staré rachotině Sierra 1,8 TD tehdy taky tvrdily, že komplet vstřiky 12 tis., repase čerpadla to samé atd. Nakonec jsem dostal tip na Zlobice a komplet rozborka, sborka čerpadla, nastavení na stolici, nová gufera, vstřiky, žhaviče a celkem necelé 4 tis. Kč.
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 22:17

no prave dnesni nove hracky jsou nachylne a narocne, proto se ptam jestli maji potrebne vybaveni...

V beznem servise u nas se zmohli jen na vycerpani, vymenu filtru a napichnuti na diagnosiku.
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ka-spel 19. 4. 2010 22:20

2 Gruppe: mám a vynikající. Já si Fordem užil své a po nejrůznějších "odbornících" na čerpadla jsem dostal na Zlobice tip od pár mechaniků z Prostějova. Na místě jsem hleděl, že tam vozí auta až z Ostravy, MB a Oplu z Olomouce atd.
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 22:29

Tak kazdopadne jsem rad ze jsem nasel nekoho kdo ma neco k veci a poradi, rozhodne tam hned zitra zavolam :)
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 20. 4. 2010 00:39

heled se, prihodim jednu totalne trapnou a amaterskou radu cloveka, kterej se v dieslech ***** vyzna... nicmene po moji dnesni zkusenosti se svoji spanelskou dehtovou pomstou...

mel jsem nasledujici problemy: auto nejelo, zralo, nestartovalo a nefungoval tachometr...

vis, co pomohlo ? vymenit baterku. zkus si treba jen tak cvicne od nekoho pujcit. sice asi radim picovinu, ale treba to nebude marny...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod cyberdemon 20. 4. 2010 05:05

Tak to je darda za ty čerpadla - zlatej koncernovej TDI 81 kW - nové čerpadlo kolem 13 tkč.
cyberdemon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod K86 20. 4. 2010 11:24

Sakra uz ani nevim co jsem tam napsal ze to bylo smaznute, ale jelikoz to mazal clovek vlastnici hondu tak jsem se asi tohoto vyrobku nejak dotkl. nepamatuje si to nekdo?
Jen pro informaci: vyrobni cena klimatizacniho kompresoru Valeo 93E, vyrobni cena vysokotlakeho vstrikovaciho cerpadla Continental 197.2E
To na-ser-e co kdyz se vidi kolik se za to plati v priplatku a v servisu
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka