Jaky dieselservis pro opravu vstriku Honda???

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 18. 4. 2010 14:20

Panove stala se mi neprijemna vec a po ,,levne,, nafte odmitla Honda spolupracovat. Bezny servis tohle nerozchodi.

Jaky byste mi poradili servis na Morave kam ji odvezt - ZL,JM, Olomoucko ?
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ace2 18. 4. 2010 14:23

Co tomu je?, máš už diagnozu, nebo se teprve snažíš příjít čím to je ?
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod miromen4 18. 4. 2010 18:27

Gruppe píše:Panove stala se mi neprijemna vec a po ,,levne,, nafte odmitla Honda spolupracovat. Bezny servis tohle nerozchodi.

Kontaktuj accorďáka ten ma odtahovku. :D
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 19. 4. 2010 01:18

Tenhle je prej dobrej:
http://www.zlatestranky.cz/firmy/Horní+Dunajovice/H319140/AUTOOPRAVNA+DIESEL+-+ŠPALEK+PAVEL/

sam se tam chystam s tim svym spanelskym smejdem, jak budu mit trochu casu a pokud to do te doby neshodim ze skaly...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 08:10

ace2: no vymenili filtr,vycucli nadrz a snazili se to nahodit, dnes se bude napojovat na diag. nicmene nevidim to slavne,tohle se neda opravit ,,na kolene,,, ted jen cerny dym z vyfuku a dvakrat vycucla baterka na startovani - to mi neprijde jako ,,oprava,, ale ,,chytne-nechytne,, ...

Na cisteni a opravu vstriku to bude chtit spec. pracoviste...proto radeji dobry servis nez nejistota co s tim kdo co udela ,) nechci z Hondy delat pokusneho kralika.

JanQ: miluju prinosne prispevky :tleskani , závist je svině co? ;-] - mam rad auta, ne skatule na kolech. Tohle auto mi vyhovuje, slusny motor i jizdni vlastnosti, kvalita, obri kufr, vynikajici sedacky a presne strme rizeni. To ze jsem do toho nalil takovy sajrajt je moje blbost a bolet to bude me, ne tebe, tady jsem pro radu ne pro bezduche tlachani nebo rypani.
(PS: jezdim za 6,2 a tahne hezky i za 4000ot cili zadne cukbum PD ,) )
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod K86 19. 4. 2010 09:48

ja slycham dobre zkusenosti na BOSCH diesel servis, maji pobocky ruzne po republice a jsou celkem sikovni. zkusil bych to tady nekde.
BTW to je 2.2CDTi? muzes prasknout co to bylo za pumpu a kde? pro varovani
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod carlos20vt 19. 4. 2010 09:49

Někdy stačí seštelovat předstřik..Výměna palivového filtru,ani tankování kvalitní nafty už nepomuže..Poznáš to už na výkonu,že to nejede tak dobře? Mechoš mi říkal,že dokud to jede jak má tak to nechat být.S tím,že ti to za studena dými ja traktor a vynechává třeba jeden válec nic neuděláš.Jedině Go vstřikovaču a to vyjde kolem 4-8 tis jeden aspon v polsku nevím jak u nás..

Co máš za motor?
carlos20vt
Nováček

Odeslat příspěvekod carlos20vt 19. 4. 2010 09:54

Aha tobě to ani nechytne? Zajímavé,že by to odnesly všechny 4 vstřiky? Hledal bych problém ještě někde jinde..
carlos20vt
Nováček

Odeslat příspěvekod K86 19. 4. 2010 09:57

je pravda, ze pokud by to byl jen jeden vstrik tak by to pravdepodobne chytlo, ale pokud to ani nechytne tak se mohlo zadrit, nebo pridrit podavaci cerpadlo, nebo muze byt pruser kdekoliv po ceste, ale to od stolu nevyresime.
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

K86
Guru

Odeslat příspěvekod vantage 19. 4. 2010 09:59

Gruppe píše:Panove stala se mi neprijemna vec a po ,,levne,, nafte odmitla Honda spolupracovat. Bezny servis tohle nerozchodi.

kolega měl dobrý zkušenosti s T.a.d., ale ty jsou jen v praze...

zkusil bych napsat do redakce č. autodiesel. Určitě poraděj.
Chlap, kterej umře s největším množstvím hraček, vyhrává...
vantage
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jiriII 19. 4. 2010 13:03

Zdravim, jaka to byla nafta? Dik
jiriII
Nováček

Odeslat příspěvekod JardaB 19. 4. 2010 13:33

Tak tou diagnostikou se melo IMHO zacit, nez to trapit... Kazdopadne jestli to byl extra humus, je pravdepodobne, ze odesly vstriky i cerpadlo. Kde se takova mizerna nafta vubec vzala?
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Gruppe 19. 4. 2010 15:10

Problem je ze uz to nejede...resp 25km to jeste jakz takz jelo, dalsich 25km jsem se doplazil k domovu a posledni kopec na tri valce na dvojku 30tkou. Pak uz to ani nechtelo chytnout :) Nechtel jsem to tyrat jen to dostat nekam k domovu kde to mam bliz k servisum.

Nehledam a neresim problem, to necham na servise a prave na to se ptam , chci poradit s vyberem - radou, na ktery se obratit .

Jinak ano, je to 2.2CDTi, vstrikovace Denso tusim.

Ano GO, vymena vstrikovacu - nevylucuju, ale to nevyresime v pravde od stolu, na to potrebuju onen kvalitni servis.
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Čičo 19. 4. 2010 15:20

S tými vstrekmi Denso to bude horšie - Bosch opraví kde-kto, aj diely sa na to dajú zohnať, ale Denso... Skúsil by som ten TAD...
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod K86 19. 4. 2010 15:51

zkus ten bosch servis
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

K86
Guru

Další stránka