Honda zlevňuje - Type R za 580tis.Kč

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Dix_ 11. 7. 2008 17:00

HondaMan píše:Tak až S2K slevní ještě 3x tak si ji koupím :-) do té doby budu jezdit v Peugeotu :D

Má sice už něco najeto http://www.sportovnivozy.cz/index.php?a ... kce=detail
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HondaMan 11. 7. 2008 17:07

Dix_ : dík, ale stále je to skoro dvojnásobek toho, co jsem ochotný dát za auto...
A hlavně já potřebuju něco, do čeho naložím 4 horská kola,golfový bag, hafo pycovin.... To bohužel S2k nesplnuje, takže je jaksi mimo :-)

Btw. Toto všechno se mi vejde v současné době do civica, ale už dostávám rozum a jízda se devítikolečkem u ucha se mi přestává líbit :)
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Dix_ 11. 7. 2008 17:18

HondaMan:Tohle je tak na léto.Ty potřebuješ jiné auto. ;-)
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HondaMan 11. 7. 2008 17:22

já na léto potřebuju mašinu :-)
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Hans 20 30. 7. 2008 23:03

Mě se líbí hlavně sleva na Civica. 1.8 Sport za 500.000 :tleskani Snad to vyjde a bude konečně můj :oboze
Hans 20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hans 20 31. 7. 2008 15:15

Dík už jsem si všimnul :lol: Jen ještě přemluvit manželku, že jí už nutně potřebujem :oboze . Když se od tý ceny ještě odečtou ty akční doplňky ... :tleskani
Hans 20
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Folin 1. 9. 2008 21:09

Tomas B píše:Tak to je slušná cena :shock:

http://news.auto.cz/cesky-trh/honda-kvu ... isice.html

Hmm to je hodně pěkná sleva,vyměnil bys to,kdybys mohl,myslím ORSII za Type-R :-)
Řízením se chci bavit...
Folin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Motyll 25. 9. 2008 17:25

A co si myslite o sleve na CR-V? Po tehle sleve se totiz vlezu do limitu na novy firemni vuz. Verze 2,2 CTDI Elegance. :hm
Kdo neplatí daně, neměl by disponovat volebním právem.
Motyll
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 9. 2008 17:31

no kdyz se ti libi, tak si ji kup, ale je to auto uplne na nic. K SUV ma daleko, ke kombi ma daleko, vypada otresne a kvalita je mizerna. Ale jinak super.
anonymni

Odeslat příspěvekod T.E.CH 25. 9. 2008 20:33

Motyll píše:A co si myslite o sleve na CR-V? Po tehle sleve se totiz vlezu do limitu na novy firemni vuz. Verze 2,2 CTDI Elegance. :hm

Svez se a uvidíš. Ten motor v tom je dobrej, jezdí to taky dobře, imho budeš spokojen.Jakej máš přesně limit, bez Dph či s Dph, možná by šla pořešit i Executivka.Dal bych ti kontakt.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Motyll 26. 9. 2008 07:53

Jsem se svezl. Motor (subjektivne) je nej diesel co jsem jel. Predesilam, ze nemam zkusenosti s nejakymi V6 a pod, stejne jsou nad ramecem mych (financnich) limitu. Porovnavam s beznymi TDI od VW (motorizace pro OII), TDCI (motorizace S-MAX), HDI.... Potrebuji neco, co je trochu vyse, zvykl jsem si na MPV posed. Vim, ze nechci nizkoprofilovy kola a sportovni podvozek. Na to uz nemam zada. Design se mi libi - to je preci strasne subjektivni vec. Spouste lidem se taky nelibi moje stavajici auto a me se porad libi ;-)
Limit je 700-750 s DPH. Nebranil bych se ani nejake predvadecce. BTW u CR-V kdyz je N1 pry nelze dat zavesne zarizeni. To je jediny parametr, ktery u me CR-V znevyhodnuje :-l
Kdo neplatí daně, neměl by disponovat volebním právem.
Motyll
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod T.E.CH 26. 9. 2008 08:07

Jo to závěsný je problém.Ale co jsem zaslechl,tak se to tam dá namontovat aniž by to nebylo košér.Samozřejmě musí asi někdo přimhouřit oko.DEj mi prosím na sebe kontakt(SZ), kolega se ti ozve.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod p0etrik 26. 9. 2008 08:55

Motyll píše:BTW u CR-V kdyz je N1 pry nelze dat zavesne zarizeni. To je jediny parametr, ktery u me CR-V znevyhodnuje :-l

No je videt ze v Honde zas uplni blbci nejsou. Rad jezdis s tachografem?
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Folin 26. 9. 2008 13:28

p0etrik píše:
Motyll píše:BTW u CR-V kdyz je N1 pry nelze dat zavesne zarizeni. To je jediny parametr, ktery u me CR-V znevyhodnuje :-l

No je videt ze v Honde zas uplni blbci nejsou. Rad jezdis s tachografem?

Počkej nechceš mi říct,že v týhle kombibaci bys měl mít tachograf? To jako fakt? Taky jsem o tom kdysi něco slyšel,ale myslel jsem,že je to vtip.
Řízením se chci bavit...
Folin
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Koby 26. 9. 2008 13:37

jakej je type r?? co jsem slyšel, tak udajně šíleně tvrdý
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka