¨Sauron píše:ITTI : Ono je snad nejaké auto, které je bez problémů ?![]()
Nevím. Před více než dvěma roky se první majitelé rozplývali blahem nad svými ufony, myslím,že postupně vystřízlivěli. Osobně znám mnohem horší, a tím je Suzuki, to je asi nepřekonatelný sráč, ale ženě se to líbí, chce s tím jezdit, tak to neřeším, nicméně jednoho dne bude mít u domu jiné auto a tohle asi půjde za symbolickou 1Kč....je fakt, že maďaři by neměli dělat auta.
Nicméně fórum o 8G sleduji od počátku,protože to auto jsem původně chtěl, ale pár věcí mi nesedělo a časem se ukázalo,že jsem se moc nesekl. Nevím, ale jsem zvědav, jak budou lidé měnit např. tlumiče-když někdo má po 45 tkm už druhou výměnu, auto má dva roky, takže třetí bude kolem 70 tis. Tak to mi vydžely i na blbé koktávce 120 tkm a na Fabii 90 t(protože pak ta auta šla z domu). Ale na koktě je měnil další někde kolem 160 tkm,. znám, kde to auto jezdí.
Podbně je to se spotřebou oleje atd..soused má předminulou generaci a protože snad ani neví, proč auto jede, opravdu se na tom dělá jen údržba po 15tkm a za 10 let je tam origoš i baterka.Měnil oleje a filtry + gumy.Tomu říkám spolehlivost, ale sám se téhle G8 vyhýbá a zvažuje spíš i30. O něčem to svědčí.
S výjimkou designu a dobrého naftového motoru na tom autě není nic, co by mne přesvědčilo.Design nejezdí,že? Osobně bych vzal naftu,auto je díky hmotnosti nakonec stabilnější a dá se s ním jet docela parádně, to jo, drží stopu jak ďas.