NOVÝ ACCORD 8G - pokec

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Posraldescu 9. 6. 2008 20:56

Bruure píše:Dušan: Kolik aut se v nižší střední prodává se 100 kw a víc?

U nás hodně viz prodeje Ochcávek s dvoulitrem v dechtu 8-P
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod x2005 9. 6. 2008 21:20

Chtěl jsem ten kufr v kombíku vidět na vlastní oči, tak jsem dnes vyrazil do Honda Motol, Praha 5. Ale bohužel nový Accord na salon ještě nedorazil. Prý se mám zeptat koncem týdne. :-/ Ale třeba sekaček na trávu tam nají hodně. Nebo ojetá luxusní auta od konkurecne. Ovšem Legend se jim už na plac nevešel. Tak nevím, co si o tom mám myslet. A halvně jak s tímhle přístupem chtějí něco prodávat. Asi je Honda opravdu jen pro vyvolené......
x2005
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod oliko 4. 7. 2008 19:09

ma ho uz niekto?
www.corvetteclub.sk

Corvette C4 5,7L 305Hp (1993)
Mustang Convertible V6 3,8L, 194Hp (2003)
Mondeo Titanium 2,2TDCI 175Hp (2008)
oliko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod oliko 5. 7. 2008 14:29

Bol som ho dnes pozret, interier ma v tejto kategorii aut najkrajsi. Ten kufor mohol byt vacsi, ale az tak zle to nie je.
www.corvetteclub.sk

oliko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod oliko 7. 7. 2008 18:45

V tomto roku nie je sanca kupit Accorda kombi 2.2i-Dtec Elegancebez koze. Vraj maju pridelenych len par ks a to len vo verzii Executive. NA objednavku mozno az v januari :(
www.corvetteclub.sk

oliko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Skyline 8. 7. 2008 10:57

oliko: nabeh vyroby, co bys cekal? Na M6 se ceka stejne dlouho. Holt prednost maji ti, kterych je nejvic a jen Honda vi, po cem je nejvetsi poptavka. Jinak me se v kuzi (2.4 Exe) jelo dobre :-)
Skyline
Štamgast

Odeslat příspěvekod oliko 8. 7. 2008 15:52

Skyline píše:oliko: nabeh vyroby, co bys cekal? Na M6 se ceka stejne dlouho. Holt prednost maji ti, kterych je nejvic a jen Honda vi, po cem je nejvetsi poptavka. Jinak me se v kuzi (2.4 Exe) jelo dobre :-)

aj mne sa v tej kozi jazdilo dobre, ale na to co potrebujem je zbytocna. A platit za nu sa mi zbytocne nechce.
www.corvetteclub.sk

oliko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Zberatel 15. 7. 2008 08:41

Zastavil som sa v Honde pozriet novy Accord. Osobne som na sedany, takze o Touter som ani nezavadil. Zatial mam len staticke dojmy :-) . Nejazdil som. Vonkajsi dizajn je na dlhsie... teda laska na prvy pohlad to u mna nie je.
Velmi ma prekvapil interier. Vpredu je to pocitovo o triedu vacsie auto. Dozadu som neliezol. Veci ako volant, paka, sedadlo, pedale, priestor pre odkladanie lavej nohy, laktova opierka, jednoduch to co vodic nevyhnutne potrebuje boli tam kde maju byt a maju skvelu ergonomiu.
Na pohlad a dotyk interier kvalitou spracovania nezaostava za premiovkami.
Vybava Executive je za dobry peniaz. Je tam "vsetko", co mne vyhovuje a je to v cene pod milion. U konkurencie clovek v tejto cene musi robit vo vybave kompromisy.
Dokazem si predtavit Accord, ako dalsie auto. Aj vybavu som si uz vybral. Jedinou dilemou je motor. Ale tu si musim vyriesit sam ;-) .

A co vy? Mate tu uz niekto viac osobnych skusenosti s novym Accordom? z predvadzacky, pripadne ako majitelia 8-D .
Zberatel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skyline 15. 7. 2008 09:49

Majitel nejsem, ale peknych par ostrych testovacich km s 2.4 Exe uz mam. Povidani by to bylo na dlouho, ale v zasade je znat neuveritelny pokrok v jizdnich vlastnostech, ktery nepochopitelne srazi sra.koidni pneumatiky. Nechapu, ze levne City jezdi na UHP kolech stejneho typu, jako mel minuly Civic Type-R i minuly Acco 2.4 po faceliftu (Bridgestone RE040), zatimco sportovne ladeny sedan ma zrudy Yokohama DB, pripadne Bridgestone Turanza ER330 (ktere jsou ale udajne porad lepsi, nez ty Yokohamy, i kdyz ja je nejel). Kazdopadne jizda je vyborna, auto je pohodlnejsi, nez minuly model a pritom lip sedi, min se naklani, proste se s nim da jet velmi rychle. Po prezuti na normalni kola (Michelin PS2, Bridge 050A apod.) to bude parada. Motor sice pribral jen 10 koni, ale zda se, ze se o dost vic zlepsila krivka jeho prubehu a hlavne zmizela dira v kroutaku u 5000 otacek, takze to proste pocitove frci lip, i kdyz v realu je celkove zrychleni jen male, precejen auto nejakych 40 kg pribralo. Nicmene z nizkych otacek se sbira ochotneji a diky tomu i min zere, rekl bych temer neskutecne (a to povazuju spotrebu stavajici 2.4 za hodne dobrou). Jsem hodne zvedavej na verzi s origo sportovnim podvozkem a na 18" kolech.

Zatimco podvozek, motor i prevodovka jsou paradni, stejne jako zakladni vybava 2.4, jsou i veci, ze kterych nadseny nejsem. Mista vzadu je malo, v podstate veskere centimetry, o ktere auto na delku narostlo, jsou v prednim previsu (sestivalec je dle meho v podstate jisty, minimalne v USA). Na sirku je sice znatelne vic mista i uvnitr, ale to bych az tak nepotreboval a spis bych uvital, kdyby auto bylo kompaktnejsi, podobne jako predchudce. Pak uz je to jen par drobnosti, ale to je vec nazoru. Jestli bude mym dalsim autem zatim jiste neni, i kdyz netusim, co jineho bych si v teto tride mohl vybrat.
Skyline
Štamgast

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 7. 2008 09:50

Abych se priznal, tak jsem nad novym Acco taky uvazoval, jenze ve finale jsem za stejne penize nasel vyrazne vice vybavy, vice mista, lepsi zpracovani s ohledem na komfort ridice. Tedy to, ze polstrovani je delano s ohledem na to, kde se clovek opira a dalsi veci. Otazkou diskuse muze byt pripadna nabidka motoru, ale tam je to otazkou priorit.
anonymni

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 15. 7. 2008 10:35

Kdyz by zacali v Cesku prodavat Accord kterej se prodava tady se stejnou vybavou a motorizaci za penize jako tady tak tam lidi jiny auto nekoupi... ;-) :mrgreen:
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Skyline 15. 7. 2008 11:06

Fl: kdyby nebyly ryby, nebyly by rybniky. Ty ses mozna hrdej, ze ses "American", ale jestli takhle perlis i tam, oni uz na tebe tak hrdi asi nebudou.
Skyline
Štamgast

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 15. 7. 2008 11:14

Skyline: Ocividne vubec nevis o cem je rec... :mrgreen:
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Skyline 15. 7. 2008 11:18

Fl: tak me pouc.
Skyline
Štamgast

Odeslat příspěvekod Zberatel 15. 7. 2008 13:31

to goes: co si nakoniec kupil :?: hovoris o porovnani s aktualnym, alebo predchadzajucim Accordom :?:
Zberatel
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka