Tak sem si konecne vybral auto sveho srdce a je to krasna almera N16 1,8 85kW
jedine co me trochu znepokojuje je fakt ze jeden z rozhodujicich faktoru pri koupi byla zkusenost s kamaradovou almerou 1,5 sport 66kW
ktera sice absolutne nejela ale ridila se primo bozsky, zatacky jsou v ni pozitek a mimo to taky krasne vypada i kdyz cervena neni muj vkus
nu nic koupil jsem neco podobneho s tim ze auto neni ve "sport packetu" tzn nema zadni strisku, nema stribrny ramecek budiku, nema stribrnou kulicu radici paky, nema v zadu 3x ale 2x operku hlavy a nema v zadu loketni operu, take na strope chybi dalsi svetla a drzak na bryle
to vsechno jsou detaily, proti sprotu ma hezci ovsem mekci sedacky s nestelovatelnym sedakem
take ma krasne chromove klicky i zevnitr
rv 2003 a 55tis km udelalo svoje...
ovsem co jsme auta zkouseli moje almera proti te jeho opravdu vyrazne plave do zatacek ani se silnejsim motorem proste nema sanci
jeho vuz je cca o 2cm nizzsi, vyrazne tvrdsi podvozek i razeni
obute ma 16" 195/50
ja mam zatim plech 15" 205/60
jeste co se tyce km, moje auto je podstaten novejsi jak sem jiz psal vyse rv03 a 55tis
jeho je tusim rv 01 a ted kolem 70tis ?
obe jsou jeste predfacelifty vyrobene v anglii
ano kola ma vyrazne sportovenjsi
ale takovy rozdil jaky sme oba pozorovali kola neudelaji, i v razeni je podstatny rozdil moje je krasne presne a pohodlne u nej vyzaduje trochu brutality kdyz nejste zvykli
a ted mi povezte je to opravdu tim ze je to sport nebo ne ? oba sme meli za to ze nissan tim jen oznacoval plnou vybavu ktera mela jeste krydylko, prahy a vse v laku....