Nissan Almera N16 vybavy/naladeni

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Georga 1. 5. 2008 16:04

No hlavně, ty pneu 15" 205/60 jsou dost divný na tohle auto. Dává se buď 195/60 nebo 185/65 v rozměru 15".
Georga
Nováček

Odeslat příspěvekod Aluz1 1. 5. 2008 16:11

Georga píše:No hlavně, ty pneu 15" 205/60 jsou dost divný na tohle auto. Dává se buď 195/60 nebo 185/65 v rozměru 15".

ja to na nich koupil....
a vzhledem k tomu ze sou jeste pomerne dobry zda se mi skoda je zahodit, na bazaru sem s nima jeste nebyl kdyz mi za ne daji aspon neco tak je strelim a ihned obuju 16"
kamos ma ty 195/50
ja sem spekuloval nad 215
Nobody gonna take my car Im gonna race it to the ground
Nobody gonna beat my car Its gonna break the speed of sound
Oooh its a killing machine Its got everything
Like a driving power big fat tyres And everything
Aluz1
Nováček

Odeslat příspěvekod 911 1. 5. 2008 16:24

Aluz1 - ja mam profil 40, ale to porsche to neni :D

aha, ja sem se v tom torchu zamotal a myslel, ze mas jinou kastli. no tak pak to budou asi ty gumy. a treba trosku ty pruziny, ale spekuluji, jako vzdy :D
15kg nic neni. tam pes nebude. tak to dojezdi, kup stejne, nebo podobne a porovnas :-))
Never a frown with golden brown
911
Inventář

Odeslat příspěvekod Aluz1 1. 5. 2008 16:27

911 píše:Aluz1 - ja mam profil 40, ale to porsche to neni :D

aha, ja sem se v tom torchu zamotal a myslel, ze mas jinou kastli. no tak pak to budou asi ty gumy. a treba trosku ty pruziny, ale spekuluji, jako vzdy :D
15kg nic neni. tam pes nebude. tak to dojezdi, kup stejne, nebo podobne a porovnas :-))

mas taky hnissaka ? :D
no pokud to ma bejt ale takovadle lodicka tak to bych to radsi prodal zajemce bych i mel...
a rozhodne bych na tom neprodelal, proto to tak mozna pro nekoho urputne resim :)
Nobody gonna take my car Im gonna race it to the ground
Nobody gonna beat my car Its gonna break the speed of sound
Oooh its a killing machine Its got everything
Like a driving power big fat tyres And everything
Aluz1
Nováček

Odeslat příspěvekod 911 1. 5. 2008 16:31

hnissaka sme meli doma, micru :-))
tak jestli netratis, tak to prodej a zkus jine, to je jasna volba. a nemusis resit, jak moc to plave ;-)
Never a frown with golden brown
911
Inventář

Odeslat příspěvekod trewis 8. 5. 2008 10:27

Si s nim prohod kola a uvidis, zda je to kolama nebo necim jinym..
trewis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 8. 5. 2008 11:03

Pneumatiky delaji strasne moc, zvlaste pokud ma nizsi profil nez ty. Muzes tam mit jine tlumice, pruziny...
Teoreticky za to muze moct i tva bezmezna vira v cislo na tachometru. Tlumice maji zivotnost tak 150 az 200 tkm, pokud jezdis po slusnych cestach. Jestli to jezdilo na tankodromu tak muzou byt v haji klidne po 100tkm i driv.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod randomf 8. 5. 2008 11:13

Georga: To je jeste v pohode rozmer. Ja koupil auto s 225/50 R15
randomf
Kabrioleťák roku 2007

Odeslat příspěvekod Jarda-rs 13. 4. 2009 15:37

Ahoj mam Almarku N16 1,8 Sport 3deře. A mam trochu rozporuplný pocity z chování té exotické zadní nápravy (pevná náprava nezávysle zavěšená na dvou podélných ramenech s příčným ustavením jakýmsi nesmyslem uprostřed). Auto se chová dost divně na nerovnostech kerý působěj jen na jedno kolo typicky kanály a výmoly na krajnici zadek jakoby uhne do strany a vůbec z toho nemam dobrej pocit. Auto má najeto 105tis kupoval sem ho na 100tis. je z DE a má tažný, tlumiče vypadaj origo. Je možný ze sou už unavený pružiny nebo tlumiče ale každopádně proti multilinku od forda a vlečce fabky1 je dost nejistý. Nějakej typ čím by to mohlo bejt.
Jarda-rs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod srato 13. 4. 2009 16:39

jsem momentalne bez meho auta Almera N16 (rv 2000) v zahranici a tak bych potreboval poradit. Pred mym odjezdem jsem zjistil, ze mne zacaly strasne chrcet v prednich dverich zabudovane (zrejme jeste originalni) reproduktory. Zmerite mne nekdo prumer techto repraku popripade poradite nejaky konkretni druh ke koupi? Dekuji
srato
Kolemjdoucí

Předchozí stránka