Toyota GT 86 / GR86 / Subaru BRZ

Honda, Mazda, Mitsubishi, Toyota

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Redlajn 20. 6. 2025 08:43

Arnie J píše:
koenzym.q10 píše:
Arnie J píše:ta vnitřní cirkulace se tam furt nějak pouští sama by default -- minimálně při startu a když zmáčknu na klimě tlačítko "auto"

Máš pravdu, že vlastně při spuštění klimy to nějakou takovou kravinu dělá, ale já nepoužívám "auto".
Ale "by default" po nastartování nebo tak se mi ten vnitřní okruh určitě nezapíná.

je možný, že mi tam ten vnitřní okruh zůstal od minulé jízdy, protože jsem předtím dal "auto" ... ještě to zkontroluju

ale ve výsledku je to jedno, nakonec se vždycky nějak domluvíme

btw. info pro glida, u tohoto auta přepínání vnitřní/vnější okruh nezapíná ani nevypíná kompresor klimy (myslím, že to tak měla i mazda, to bude asi spíš specialita koncernu)

Jsem asi nikdy nezkoušel. :D
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 20. 6. 2025 09:14

Od doby co je na automatické klimatizací tlačítko auto, tak to taky moc neřeším no. Spíš než mačkat čudlíky teď prostě zastavim výdech před sebou a ono se to nějak postará o zbytek. Teda dělá mi to manželka a já si zvyk.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Tomas B 20. 6. 2025 09:19

taky mi to dělá manželka, nějak jsem si už zvykl a nemám strach jí a dětem půjčit telefon, že tam bude něco nevhodného
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod yndezit 20. 6. 2025 09:20

MV_cz píše:Teda dělá mi to manželka a já si zvyk.

Do machrovacího? :hm
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 20. 6. 2025 09:23

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 20. 6. 2025 10:51

MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 20. 6. 2025 10:52

Redlajn píše:
Arnie J píše:je možný, že mi tam ten vnitřní okruh zůstal od minulé jízdy, protože jsem předtím dal "auto" ... ještě to zkontroluju

ale ve výsledku je to jedno, nakonec se vždycky nějak domluvíme

btw. info pro glida, u tohoto auta přepínání vnitřní/vnější okruh nezapíná ani nevypíná kompresor klimy (myslím, že to tak měla i mazda, to bude asi spíš specialita koncernu)

Jsem asi nikdy nezkoušel. :D

tak já to taky nezkouším schválně, ale člověk si tak nějak všimne, když to používá :)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 22. 6. 2025 10:08

Včera jsem si mohl zkusit GR86 v ostrém tempu a musím říct, že je to velice výhodná nabídka, na to, co to auto umí.
Velice se mi líbil posed za volantem a motor i docela jede, podvozek je hravý, ale na hraně až moc, pokud potřebuje člověk stíhat tempo aut se salámama misto pneu :D

Fakt povedené autíčko.

Pak jsem měl možnost svezení s vyhlášenou legendou M3 E46, všechno fajn, ale nevím, který inženýr, tam dal řízení z dodávky ( a to asi i dodávkám křivdím)... přesně takový pocit jsem z toho měl, dlouhé a jako playstation. Ale bokem to chodí na požádání :love:
992 GTS 7MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Vito 124
Scania R490
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 22. 6. 2025 10:10

Doufám že aspoň PlayStation 5 PRO
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 22. 6. 2025 10:31

to az precte arnold tak uz s niˇ bude naprosto k nevydrzeni
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod speedfred 22. 6. 2025 10:32

Marek Zrak píše:Včera jsem si mohl zkusit GR86 v ostrém tempu a musím říct, že je to velice výhodná nabídka, na to, co to auto umí.
Velice se mi líbil posed za volantem a motor i docela jede, podvozek je hravý, ale na hraně až moc, pokud potřebuje člověk stíhat tempo aut se salámama misto pneu :D

Fakt povedené autíčko.

Pak jsem měl možnost svezení s vyhlášenou legendou M3 E46, všechno fajn, ale nevím, který inženýr, tam dal řízení z dodávky ( a to asi i dodávkám křivdím)... přesně takový pocit jsem z toho měl, dlouhé a jako playstation. Ale bokem to chodí na požádání :love:

Zase boli plašiť zver popri okreskách.
biele auto
biele auto
čierne auto
zelené auto
speedfred
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 6. 2025 10:38

MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 22. 6. 2025 10:52

Goesson píše:to az precte arnold tak uz s niˇ bude naprosto k nevydrzeni

To jsem už dávno věděl
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 22. 6. 2025 11:35

speedfred píše:
Marek Zrak píše:Včera jsem si mohl zkusit GR86 v ostrém tempu a musím říct, že je to velice výhodná nabídka, na to, co to auto umí.

Fakt povedené autíčko.

Zase boli plašiť zver popri okreskách.

Hej a eště jeden nám tam chýbal :D
992 GTS 7MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Vito 124
Scania R490
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 22. 6. 2025 11:59

Arnie J píše:
Goesson píše:to az precte arnold tak uz s niˇ bude naprosto k nevydrzeni

To jsem už dávno věděl

to neni o tom ze je to nove info
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka