Samozřejmě sebekriticky uznávám,že moje vědomosti o autech a technice ani zdaleka nedosahují úrovně průměrného novinářského pisálka.Konečně,za chvilku si to auto lidé mohou vyzkoušet naživo v autosalonech a uvidí sami, já též a už se velice těším, mám prodejnu Škody 1,5 km od domu....jo přibrali si k tomu jedno zastoupení KIE,které v jiném městě nějak zkolabovalo,asi těmi velkými prodeji,nebo čím to, nevím.... Pokud mi to jejich výsost dovolí, budu psát svůj názor ze statické prohlídky a ta je tragická.Jestli se něco zásadního nezměnilo,výrobci na světové výstavy dávají přepečlivě připravená vozidla. No, tak jedno nebylo ani náhodou a některé díly už měly jisté potíže s lícováním a rozhodně to nebylo způsobeno davy nadšených francouzů.Na tohle fáro se fronta prostě nestála.Mně názor novinářů nazajímá,jakožto svéprávný mám svůj vlastní.Navíc,nepotřebuji,abych psal něco,čemu nevěřím nebo zastíral fakta,protože nepotřebuji, aby mi někdo zase něco příště půjčil k testování. Auto mám k otestování vždy, jaké chci.To je ten drobný rozdílek.
Konečně,píši názor na slovenské auto ze Žiliny,co je na něm korejského,smím-li vědět? Vypínač mlhovek?
Rybička se nám opět chytila

Funguje to samo. To jsem se zase učil v psychologii. Staré dobré školy, klasika. Mladé a dynamické lehce válcuji.
BTW: Bude to jak se Swiftem. Nekonečné vášně na moji výtku,že to auto drnčí na příčných nerovnostech,všichni křičeli o nepodařeném kuse, jak to není pravda a najednou na tom auto.cz všichni po roční zkušenosti píší,že to drnčí. Tak drnčí nebo nedrnčí,to by si měli ujasnit...konečně. Ale nechtěli si to přiznat. Byli ohromeni novým autem. Nemohu za to, že jsou jedinci, kteří kupují nové auto jednou za 15 let.Chápu to, ale není důvod auto skrz to přeceňovat. Fakta,fakta,to je zase ta strojařina.