Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Brouk píše:Ja mam najezdeno pres 23 000. s hlukem jsem nemel nikdy problemy (nevsimal jsem si toho asi). Auto je stale bez jedine zavady a verim, ze tomu bude i nadale. Ma vira je zalozena na tom, ze jsem si nekoupil Skodu. Mimochodem, velice me pobavila nabidka Skody Fabie 1.4 edice 100 za 472 900. Za ty prachy si koupim od korejcu auto vyssi tridy, s lepsim motorem, s lepsi bezpecnosti, vybavou... Rad bych se setkal s nekym, kdo si koupi fabku za pul mega. Apriori ho povazuju za idiota. Ale je tu jeste fantastictejsi nabidka: Fabia 1.9 TDI za 532 900. Verim, ze tyto dva skvosty jsou dobre vybavene, ale pripada mi to jako vsadit briliant do stribrneho prstenu.
Brouk píše:Tech: Nenazval jsem nikoho idiotem, rekl jsem, ze je povazuju za idioty, to je jako bych si to myslel, vis? A myslet si muzu co chci.
Brouk píše:Kdyz je neco vyhodnejsi, tak je to vyhodnejsi pro vsechny, ne jen pro me. Cisla jsou jasne dana.
Brouk píše: Skodovka jestli pujde s cenama dolu...nevim. Vzdy bude v tomhle state zakladna lidi, kteri uvidi reklamu, ze cena Fabie je jiz od 225 000. Ale ze prumerne vybavena Fabka stoji 400, na to nikde reklama neni. Proto prijdou do prodejny a prodavac jim lehce nanuti vybavu za 150 tisic a oni si toho ani nevsimnou a na konec na to kejvnou. A za druhe je tady zakladna lidi, pro ktere znamena porovnavani cen aut to, ze obejdou nekolik autosalonu Skoda v okrese, jestli nekdo nema lepsi ceny.
Brouk píše:PS: F U C K S K O D A !!!!!!!!!
Zetec píše:Těm co uvažují o zmiňované 1,4 ve Fábii 100 bych doporučil o 100.000 levnější Getz 1,6. Nemáte s ním někdo zkušenosti?o/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků